3N Produkter AB

3N Produkter AB

3N – förädlad potatis och rotfrukter I det breda sortimentet från 3N finns bland annat knivskalad rå potatis, rotfrukter och lök. Som kund kan du välja mellan enbart skalat eller också skivat, strimlat och tärnat. Anläggningen som har toppmoderna maskiner och effektiv produktionsteknik är belägen i Helsingborg. Vår kunskap och erfarenhet sedan 1987, gör att du alltid kan lita på en hög och jämn kvalitet på samtliga produkter från 3N. .
AB Fogspecialisten

AB Fogspecialisten

Fogspecialisten är ett företag med mer än 50 års erfarenhet. Vi är idag 36 personer som arbetar med att ständigt förbättra vår kvalité och vårt miljöarbete. Vårt kvalitésystem är baserat på ISO 9000.Vi är genom SFR både auktoriserad fogentreprenör och ett auktoriserat PCB-saneringsföretag. Forskning och utvecklingsarbete har gjort att vi idag kan genomföra alla typer av PCB-sanering utan miljöstörning och risker för våra kunder. Våra kunder skall känna trygghet i sitt val av entreprenör, därför pågår ständig utbildning av vår personal. .
ABUS Kransystem AB

ABUS Kransystem AB

ABUS Kransystem erbjuder industrikranar med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. Ett väl utbyggt återförsäljarnät över hela Sverige med över 100 medarbetare erbjuder professionell service & underhåll. ABUS erbjuder hög kvalitet till rätt pris och dessutom till korta leveranstider. .
Aerocar Konsult AB

Aerocar Konsult AB

Ert val för den bästa transport & logistik lösningen, bil, båt och flyg alltid med kunden i fokus. .
AIE of Sweden AB

AIE of Sweden AB

AIE of Sweden AB arrangerar Aktiviteter, Incentives och Events runt om i världen för stora och små företag. Samt driver Incoming bolaget dmcofsweden.se Vi är även stolta ägare till Åres största aktivitetsbolag. Camp Åre AB med egna skotrar och Zipline som sina huvudaktiviteter. .
Alfdex AB

Alfdex AB

Alfdex är ett Landskronaföretag som tillverkar separatorer för rening av dieselmotorer, vilket bidrar till minskade utsläpp i vår natur. Bolagets kunder utgörs huvudsakligen av tillverkare av lastbilar, bussar, traktorer samt motortillverkare. .
Allt i Tak Entreprenad AB

Allt i Tak Entreprenad AB

Allt i Tak AB har varit verksamma inom takbranschen över 20 år och är ett service och entreprenadföretag som enbart arbetar med kvalitetsprodukter. Vi erbjuder ett, i stort sett komplett tätskiktsprogram av högsta kvalitet. .
Alminia AB

Alminia AB

Vi på Alminia rekryterar personliga assistenter för personer med varaktig funktionsnedsättning. Vår vision är att öka livskvalitéten för fler funktionshindrade genom att ge den i särklass bästa assistansen och servicen. Vi jobbar för att stärka varje individs möjligheter till att leva ett självständigt, innehållsrikt och oberoende liv samt ge alla möjligheter att delta aktivt i samhället. Så gör ditt tryggaste val genom att välja oss som din assistansanordnar .
ArcelorMittal Contruction Sverige AB

ArcelorMittal Contruction Sverige AB

ArcelorMittal Construction är världsledande leverantör av tunnplåtskonstruktioner.Våra kunder finns främst inom industri-, logistik-, tjänste- och bostadssektorn samt på jordbruksmarknaden. Vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre på att uppfylla kundernas behov.Vi introducerade därför varumärkena Armat och Arval för att ytterligare öka vår effektivitet och förbättra vår service. .
Arkitektkopia AB

Arkitektkopia AB

Vi är ett rikstäckande fullserviceföretag med fokus på färgstark exponering, dokumenthantering och kostnadseffektivitet. .
Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue®, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet. Arom-dekor Kemi erbjuder även ett brett sortiment av specialkemikalier för olika ändamål. .
Aroma Frukt & Grönt AB

Aroma Frukt & Grönt AB

Wes hjälper lag, skolklasser och föreningar att tjäna pengar till sina drömmar på ett hållbart sätt. Inga ekonomiska risker. Alla bomullsplagg i ekologisk bomull. 30% i förtjänst på allt. Superenkelt!! Wes tar ansvar för framtiden och den planet vi lämnar över till våra barn. .
Atlant Fonder AB

Atlant Fonder AB

Atlant Fonder är ett fristående svenskt fondbolag med målet att ge kunderna god riskjusterad avkastning över tid genom aktivt förvaltade hedgefonder .
Av- & Ljudtjänst i Sverige AB

Av- & Ljudtjänst i Sverige AB

AV- & Ljudtjänst hyr ut teknik för konferenser, möten och event. .
B.N.T Scandinavia AB

B.N.T Scandinavia AB

En av Sveriges största distributörer av kontorsförsyningsprodukter som vänder sig mot arbetsplatser, hemmakontor, skola och utbildning samt att vi även har en del emballagetillbehör för lager och logistikverksamheter.Vårt sortiment består av produkter från välkända varumärken så som Stabilo, Filofax, Fellowes och Texas Instrument men även av egna varumärken som vi utvecklar och producerarar både i Europa och Asien.Vår ambition är att arbeta med de ledande varumärkena inom sitt segment för att erbjuda våra återförsäljare ett välkänt varumärke med starkt igenkännande hos konsumenter. Vi arbetar aktivt med marknadsföring av våra varumärken både i form av butiksmaterial och kampanjer samt aktiv marknadsföring mot slutkonsument. .
Bergholm

Bergholm

Bergholm är importör av kvalitetsprodukter från tyska Knaus Tabbert GmbH, Morelo Reisemobile GmbH samt italienska Trigano Group och dess breda program av välkända fritidsfordon. Vi representeras sedan i vår tur av ett omfattande nät bestående av svenska återförsäljare. .
Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss är Sveriges största privatägda bussbolag. Sedan bildandet 1975 har vi erbjudit trygghet, kvalitet och miljömedvetenhet, vilket våra kunder genom åren har visat sig uppskatta. Koncernen omsätter ca 1,9 miljarder kronor, har 1600 årsanställda och erbjuder en hypermodern bussflotta med drygt 1000 högklassiga fordon. Vi finns på 28 orter, från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Därmed har vi goda förutsättningar att med lokal förankring betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Gränslöst välkommen ombord! .
Bil & Traktor I Vårgårda AB

Bil & Traktor I Vårgårda AB

Bil & Traktor i Vårgårda AB startades 1988, vi är en fristående verkstad som arbetar med allmänna reparationer för tyngre fordon, släpvagnar, lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. .
Bo Edin AB

Bo Edin AB

Bo Edin AB är en världsledande innovatör och leverantör av högkvalitativa hörselprodukter. Utöver våra egenutvecklade Univox-produkter har vi även försäljning av trådlösa mikrofonsystem samt ett komplett sortiment av hörselprodukter för personligt bruk såsom telefoner, väckarur, hörapparatsbatterier m.m. .
BRA AB

BRA AB

BRA Bygg AB har allt från stora återkommande beställare/kunder till små engångsbeställare / engångskunder. Främsta målgruppen är beställare i privata sektorn men vi bygger även för kommunala bolag, såsom HIGAB. Enskilda privatpersoner tillhör inte vår främsta målgrupp. Vi har valt att lägga störst fokus på privata företag i Göteborg med omnejd. .
Bufab Sweden AB

Bufab Sweden AB

Bufab är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, egen tillverkning, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Bufabs kunderbjudande, Global Parts Productivity™, syftar till att förbättra produktiviteten i kundernas värdekedja för C-Parts.   .
BYGGA GWG AB

BYGGA GWG AB

BYGGA är ett privatägt företag med ca 60 anställda och med kontor i Värnamo, Gnosjö och Gislaved. Vi på BYGGA har lång erfarenhet och kunskap inom såväl nybyggnation som till- och ombyggnation. Våra kunder består av både privatpersoner och företagskunder, men vi får också en hel del uppdrag inom den offentliga sektorn. Våra huvudsakliga affärsområden är entreprenad, förtroendeuppdrag, byggservice och fastighetsförvaltning. Tack vare vår breda kompetens och tillgänglighet i regionen, kan vi tillhandahålla en nära relation med våra kunder. Ibland vet man precis vad man är ute efter och ibland är man fortfarande i idéstadiet när det är dags att anlita ett byggföretag. Oavsett vilket så är vi på BYGGA alltid noga med att stämma av förutsättningarna i varje enskilt projekt. Vi tror att nyckeln till en långsiktig framgång framförallt handlar om att vinna ett förtroende, men även att erbjuda service som innebär problemlösning och innovativt tänkande. Det är det .
ByggPartner i Dalarna AB

ByggPartner i Dalarna AB

ByggPartner i Dalarna AB är ett byggföretag som verkar i Dalarna, Mälardalen, Uppsala och Stockholm. Vi arbetar inom Byggentreprenad, Byggservice, Fastighetsutveckling. Vi finns representerade med kontor i Borlänge, Falun, Hedemora, Avesta, Uppsala, Västerås samt Stockholm. .
Carl Bennet AB

Carl Bennet AB

CBAB's uppgift är att stödja dotter- och intressebolagen med kunskap och finansiering och på så sätt möjliggöra fortsatt utveckling inom deras respektive verksamhetsområden. Vi utvecklar våra verksamheter med långsiktiga perspektiv. .
Celab Communications AB

Celab Communications AB

Sedan 1978 har vi på Celab strävat efter att vara ledande totalleverantör av kommunikationslösningar för professionella användare. När vi startade innebar det främst att leverera radioutrustning med inriktning på kompletta servicelösningar, vilket visat sig vara en framgångsrik väg. .
Centiro Solutions AB

Centiro Solutions AB

Centiro är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för transport- och leveranshantering. Centiros produkter hjälper företag i över 105 länder att optimera sina leveranskedjor. Bolaget rankas som en av Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work®. Mer information: www.centiro.com .
Combimix AB

Combimix AB

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. Vårt produktsortiment består i dag av bland annat golvavjämning, moderna fasadsystem, traditionella putsbruk, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader. .
Däckia

Däckia

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken. Närmaste Däckia hittar du på däckia.se. .
DKLBC AB

DKLBC AB

Gedigen kunskap samlad sedan 1943 och vi har idag 100 delägare och ca 300 fordon maskiner och bilar anslutna. DKLBC har totalt 29 anställda på våra kontor i Vallentuna, Norrtälje, Malmens Berg & Grustäkt som ligger i närheten av Norrtälje samt Trolldalstippen på Lidingö. Företaget har dessutom ca 500 container i verksamheten och kommer att omsätta ca 400 milj 2014. .
EET Europarts AB

EET Europarts AB

EET Europarts är Europas ledande distributör inom: Server, Computer & Printer parts, Storage & Network, Mobile Parts & Accessories, Home Entertainment & Lifestyle Electronics, Surveillance & Security, Professional AV & Digital Signage, Point of Sale & Auto ID samt Logistical Services. Företaget distribuerar ett brett sortiment av ledande varumärken och produkter. Mer än 1.000.000 artiklar fördelat på mer än 700 olika märken finns representerade i sortimentet, inklusive: HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Aten, Ubiquiti, Lenovo, Axis, Synology, Samsung, Ernitec, Sony, Milestone, Sling Media, B&O PLAY, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, eSTUFF, Clint, Podspeakers, Sandberg, Kensington, Loewe och många fler. EET Europarts är en del av EET Group, grundades 1986, idag representerat med 35 säljkontor i 27 länder spridda över Europa och Afrika. Koncernen sysselsätter mer än 500 anställda, servar mer än 44.000 återförsäljare och hanterar mer än 1.000.000 leveranser per år. EET Group har sitt huvudkontor i Köpenhamn och i .
eGain International AB

eGain International AB

eGain är ett svenskt, internationellt företag med löftet att varaden mest ambitiösa partnern för miljömedvetna fastighetsägare. Vi har arbetat specialiserat med klimatanpassad uppvärmning i flerbostadshus sedan 1994. eGain forecasting™ minskar klimat-påverkan i över 4 000 fastigheter i Europa. .
Electro Engineering i Stockholm AB

Electro Engineering i Stockholm AB

Electro Engineering AB Vi är ett el-konsult företag i Stockholm som erbjuder marknaden våra tjänster när det gäller projektering av elinstallationer. Vi hjälper kunder med el-miljöfrågor, kraftförsörjning, belysningssystem, datanät, brand och säkerhetsinstallationer. .
Entevor AB

Entevor AB

Entevor startades 1991 och sysselsätter idag ca 150 medarbetare och samarbetspartners. Vi utför tjänster som affischering, tvätt, montering samt byggnation av reklam- och informationsskyltar. .
Erfator Projektledning AB

Erfator Projektledning AB

Erfator erbjuder projektledningstjänster inom bygg- och fastighetsbranschen. Med bred kompetens, helhetssyn och engagemang, leder vi projekt på ett kostnadseffektivt och strukturerat sätt för att uppfylla kundens mål och förväntningar. Bolaget har varit verksamt sedan 1990 och har idag ca 35 medarbetare inom bl.a. bygg-och projektledning, installationssamordning och ekonomistyrning. .
Estea AB

Estea AB

Estea är ett oberoende fastighets- och förvaltningsföretag som verkar på de nordiska fastighets- och kapitalmarknaderna. Esteas verksamhet, som är reglerad enligt lagen (2013:561) om förvaltare av Alternativa Investeringsfonder (”LAIF”), är fokuserad på att äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter. Affärsmodellen innebär att Estea AB genom förvaltningsuppdrag tillhandahåller teknisk, administrativ och finansiell förvaltning av fastigheter och fastighetsägande bolag. Bland investerare i de verksamhetsbolag som Estea förvaltar finns institutioner, stiftelser och privata investerare. Estea har varit verksamt sedan 2002. .
F. Ad. Müller Söhne AB

F. Ad. Müller Söhne AB

F. Ad. Müller Söhne är specialister på ögonproteser och tar emot patienter på ett 10-tal sjukhus och syncentraler i Sverige. Under lång tid har hjälpt barn och vuxna med habilitering genom att tillverka och inpassa ögonproteser av glas. På svenska sjukhus har vi funnits sedan 1924. .
G R Avloppsrensning i Stockholm AB

G R Avloppsrensning i Stockholm AB

Vi sköter om dina stammar - och det lönar sig! Vi på GR Avloppsrensning är specialiserade inom rörinspektion, stamspolning och ledningslokalisering. Med vår stora erfarenhet, snabbhet och den senaste tekniken har vi nöjda kunder över hela stockholmsområdet. .
Gemini Smycken

Gemini Smycken

GEMINI Smycken was founded in 2001. Today we have agents in Sweden, Finland and Norway. Yearly we are proud to present four collections and we work with talented and skilled designers. GEMINI Smycken is Swedish design .
GENESIS IT

GENESIS IT

Genesis IT erbjuder kostnadseffektiv IT i form av affärs- och verksamhetssystem, molntjänster samt IT-driftslösningar. Bolagets mest attraktiva tjänst i dess produktportfölj är iFenix, en egenutvecklad och molnbaserad affärsystemlösning med komplett IT-stöd för dess användare. Bolaget är publikt & noterat på Aktietorget där dess aktie handlas under kortnamnet GENE. Genesis IT grundades 1998 och har ett 40-tal anställda i Stockholm och Luleå. Läs mer om Bolaget och produkten iFenix på vår hemsida www.genesis.se .
Genesta Property Nordic AB

Genesta Property Nordic AB

Genesta är ett oberoende fund management bolag med fokus på kommersiella fastigheter i Norden. Genom våra lokala fonder kan institutionella placerare dra fördel av vår förstklassiga tillgångsförvaltning i kombination med vår gedigna marknadskunskap. Vi ansvarar för 500 000 kvadratmeter av kommersiella lokaler som nyttjas av ca 500 hyresgäster .
Gigant AB

Gigant AB

Gigant är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster för effektivare, säkrare och tystare industriarbetsplatser. Vi har ambitionen att vara en expert på de krav som ställs på produkter och tjänster, som bidrar till en attraktiv arbetsmiljö. Huvudkontor i Alingsås, lager i Ulricehamn, produktion i Lessebo och Västervik Huvudmarknader är Norge, Sverige och Finland Exempel på produkter i sortimentet är fasta samt höj- och sänkbara bord med kringutrustning, väggar och draperier för avskärmning och skydd, lyftkätting och lyftblock, absorbenter, invallning och förvaring. De lösningar vi tar fram för våra kunder ritar vi upp i vårt eget rit- och offertprogram Gigant3D. .
Grafokett AB

Grafokett AB

Grafokett AB Grafokett är ett globalt företag som utvecklar och levererar koncept för produktmärkning där kunskap om material, adhesive, hållfasthet och andra komponenter inom industriell produktmärkning efterfrågas. Sedan 2016 erbjuder bolaget dessutom avancerad mjukvara till skrivare och färgband, i första hand för kunder inom tillverkningsindustrin. Bland kunderna finns bland annat Ericsson och AGA. Mer än 50% av bolagets omsättning sker utanför Sverige. Grafokett omsätter cirka 50 mkr och har 10 anställda. Huvudkontoret ligger i Ängelholm. Bolaget som är privatägt har varit verksamt i över 26 år. .
Grahns Konfektyr AB

Grahns Konfektyr AB

Ett företag med goda avsikter  När Grahns startade år 1949, var vi traktens lokala polkagristillverkare. Idag tillverkar vi mellan sju till tio ton gele och skumgodis varje dag, och har hela världen som marknadsplats. Framgången bygger på några enkla principer: Naturliga råvaror och personal med fallenhet för god smak.   .
Great Security Sverige AB

Great Security Sverige AB

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag inom larm, kamera och låsinstallationer med verksamhet över hela landet med över 100 anställda och en omsättning runt 170 miljoner. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns också Great Security Retail som är specialiserade på rikstäckande säkerhetslösningar till kedjekunder. .
Grunda AB

Grunda AB

Grunda marknadsför och lagerhåller ett sortiment med ambitionen att vara branschens ledande grossist. Genom förstklassig logistik, stor kunskap, ett brett sortiment med produkter av hög kvalitet och en oinskränkt servicekänsla hjälper vi våra återförsäljare att skapa helhetslösningar som underlättar vardagen för sina kunder. Grunda utvecklar och säljer även varumärket Grunda. .
Läser in nästa uppsättning företag

Laddar