Silverföretag

//Silverföretag
Silverföretag 2016-08-25T13:00:08+02:00
3N Produkter AB

3N Produkter AB

3N – förädlad potatis och rotfrukter I det breda sortimentet från 3N finns bland annat knivskalad rå potatis, rotfrukter och lök. Som kund kan du välja mellan enbart skalat eller också skivat, strimlat och tärnat. Anläggningen som har toppmoderna maskiner och effektiv produktionsteknik är belägen i Helsingborg. Vår kunskap och erfarenhet sedan 1987, gör att du alltid kan lita på en hög och jämn kvalitet på samtliga produkter från 3N. .
AB Fogspecialisten

AB Fogspecialisten

Fogspecialisten är ett företag med mer än 50 års erfarenhet. Vi är idag 36 personer som arbetar med att ständigt förbättra vår kvalité och vårt miljöarbete. Vårt kvalitésystem är baserat på ISO 9000.Vi är genom SFR både auktoriserad fogentreprenör och ett auktoriserat PCB-saneringsföretag. Forskning och utvecklingsarbete har gjort att vi idag kan genomföra alla typer av PCB-sanering utan miljöstörning och risker för våra kunder. Våra kunder skall känna trygghet i sitt val av entreprenör, därför pågår ständig utbildning av vår personal. .
ABUS Kransystem AB

ABUS Kransystem AB

ABUS Kransystem erbjuder industrikranar med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. Ett väl utbyggt återförsäljarnät över hela Sverige med över 100 medarbetare erbjuder professionell service & underhåll. ABUS erbjuder hög kvalitet till rätt pris och dessutom till korta leveranstider. .
Advokatfirman Cederquist

Advokatfirman Cederquist

Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyråer. Då vår verksamhet bygger på interaktion med människor, företag och samhället i stort tror vi på att stötta och hjälpa till inom verksamheter där vi känner att vi kan göra skillnad. .
Aerocar Konsult AB

Aerocar Konsult AB

Ert val för den bästa transport & logistik lösningen, bil, båt och flyg alltid med kunden i fokus. .
Alfdex AB

Alfdex AB

Alfdex är ett Landskronaföretag som tillverkar separatorer för rening av dieselmotorer, vilket bidrar till minskade utsläpp i vår natur. Bolagets kunder utgörs huvudsakligen av tillverkare av lastbilar, bussar, traktorer samt motortillverkare. .
Allt i Tak Entreprenad AB

Allt i Tak Entreprenad AB

Allt i Tak AB har varit verksamma inom takbranschen över 20 år och är ett service och entreprenadföretag som enbart arbetar med kvalitetsprodukter. Vi erbjuder ett, i stort sett komplett tätskiktsprogram av högsta kvalitet. .
Alminia AB

Alminia AB

Vi på Alminia rekryterar personliga assistenter för personer med varaktig funktionsnedsättning. Vår vision är att öka livskvalitéten för fler funktionshindrade genom att ge den i särklass bästa assistansen och servicen. Vi jobbar för att stärka varje individs möjligheter till att leva ett självständigt, innehållsrikt och oberoende liv samt ge alla möjligheter att delta aktivt i samhället. Så gör ditt tryggaste val genom att välja oss som din assistansanordnar .
APL

APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och en ledande kontraktstillverkare inom Life Science. Vårt uppdrag är att utveckla och tillverka individanpassade läkemedel för patienter med speciella behov, till exempel barn som behöver lägre styrkor eller personer som är överkänsliga. Vi räddar liv! .
ArcelorMittal Contruction Sverige AB

ArcelorMittal Contruction Sverige AB

ArcelorMittal Construction är världsledande leverantör av tunnplåtskonstruktioner.Våra kunder finns främst inom industri-, logistik-, tjänste- och bostadssektorn samt på jordbruksmarknaden. Vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre på att uppfylla kundernas behov.Vi introducerade därför varumärkena Armat och Arval för att ytterligare öka vår effektivitet och förbättra vår service. .
Arkitektkopia AB

Arkitektkopia AB

Vi är ett rikstäckande fullserviceföretag med fokus på färgstark exponering, dokumenthantering och kostnadseffektivitet. .
Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue®, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet. Arom-dekor Kemi erbjuder även ett brett sortiment av specialkemikalier för olika ändamål. .
Atlant Fonder AB

Atlant Fonder AB

Atlant Fonder är ett fristående svenskt fondbolag med målet att ge kunderna god riskjusterad avkastning över tid genom aktivt förvaltade hedgefonder .
Av- & Ljudtjänst i Sverige AB

Av- & Ljudtjänst i Sverige AB

AV- & Ljudtjänst hyr ut teknik för konferenser, möten och event. .
B.N.T Scandinavia AB

B.N.T Scandinavia AB

En av Sveriges största distributörer av kontorsförsyningsprodukter som vänder sig mot arbetsplatser, hemmakontor, skola och utbildning samt att vi även har en del emballagetillbehör för lager och logistikverksamheter.Vårt sortiment består av produkter från välkända varumärken så som Stabilo, Filofax, Fellowes och Texas Instrument men även av egna varumärken som vi utvecklar och producerarar både i Europa och Asien.Vår ambition är att arbeta med de ledande varumärkena inom sitt segment för att erbjuda våra återförsäljare ett välkänt varumärke med starkt igenkännande hos konsumenter. Vi arbetar aktivt med marknadsföring av våra varumärken både i form av butiksmaterial och kampanjer samt aktiv marknadsföring mot slutkonsument. .
Bergholm

Bergholm

Bergholm är importör av kvalitetsprodukter från tyska Knaus Tabbert GmbH, Morelo Reisemobile GmbH samt italienska Trigano Group och dess breda program av välkända fritidsfordon. Vi representeras sedan i vår tur av ett omfattande nät bestående av svenska återförsäljare. .
Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss är Sveriges största privatägda bussbolag. Sedan bildandet 1975 har vi erbjudit trygghet, kvalitet och miljömedvetenhet, vilket våra kunder genom åren har visat sig uppskatta. Koncernen omsätter ca 1,9 miljarder kronor, har 1600 årsanställda och erbjuder en hypermodern bussflotta med drygt 1000 högklassiga fordon. Vi finns på 28 orter, från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Därmed har vi goda förutsättningar att med lokal förankring betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Gränslöst välkommen ombord! .
Betege Byggen AB

Betege Byggen AB

Betege ägnar sig i huvudsak åt totalentreprenader och entreprenader i egen regi. Vi utför, kontor och lokalanpassningar, lokalinredningar, vindsinredningar i egen regi och stambyten .
Bewa Intraf AB

Bewa Intraf AB

Bewa Intraf AB har 30 års erfarenhet av anpassningar av färdtjänst, skolbuss, sjuktransport, och specialfordon. Vi består idag av två företag, Bewa Intraf AB samt Bewa Intraf Fordonsteknik AB och har 61 anställda.  Företagen är belägna i Munkedal samt i Uddevalla, Västra Götaland. Företaget startades 1987 och har därefter vuxit till en av Nordens största påbyggare i branschen. .
Bil & Traktor I Vårgårda AB

Bil & Traktor I Vårgårda AB

Bil & Traktor i Vårgårda AB startades 1988, vi är en fristående verkstad som arbetar med allmänna reparationer för tyngre fordon, släpvagnar, lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. .
Biolit AB

Biolit AB

Biolit har sedan 2011 varit en växande och transparent organisation med fokus på individen. Vi har över 100 konsulter ute på uppdrag hos privata bolag i Stockholmsområdet med nischad kompetens inom IT och mjukvara. Våra anställda är några utav de bästa inom sitt område, de har djupt tekniskt kunnande i kombination med hög social kompetens. Vi anser att med rätt kompetens, mjuka värden och högt i tak kunna skapa något fast och bestående. Vi har förmågan att förstå oss på kundernas behov i relation till konsultens potential och har idag över 100 kunder inom Stockholmsområdet. Biolit blev Gasellföretag 2017 och fortsätter att växa i hög takt. .
Börjes Tingsryd AB

Börjes Tingsryd AB

Börjes Tingsryd är ett familjeföretag i 3:e generationen grundat av Börje Rungegård 1944. I varuhuset i Tingsryd finns allt för hela familjen! Börjes hästsportvarhus finns i Tingsryd, Kungsbacka, Bro (Stockholm) och Malmö. .
BRA AB

BRA AB

BRA Bygg AB har allt från stora återkommande beställare/kunder till små engångsbeställare / engångskunder. Främsta målgruppen är beställare i privata sektorn men vi bygger även för kommunala bolag, såsom HIGAB. Enskilda privatpersoner tillhör inte vår främsta målgrupp. Vi har valt att lägga störst fokus på privata företag i Göteborg med omnejd. .
Brightby

Brightby

Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag. Under 2018 utökade vi vårt kompetensutbud med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring. För dig som står inför utmaningen att hitta en ny medarbetare kan det kännas tryggt att veta att vi är specialister på just ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi förstår vad du behöver och kan snabbt få rätt person på plats, vare sig det gäller en fast tjänst eller en temporär lösning. Vi erbjuder våra konsulter spännande uppdrag, en karriärmöjlighet inom koncernen och kompetenta kollegor. Vår ambition är att kunna hjälpa dig som har behov inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet .
Brigo AB

Brigo AB

Många idéer men inga bra leverantörer? Brigo hjälper företag med utveckling och tillverkning av produkter. Våra tjänster omfattar produktutveckling, inköp, tillverkning, lagerhållning, distribution och eftermarknad. Styrkan i vår affärsidé är att vi samordnar och tar ansvar för ett nätverk av specialiserade underleverantörer som tillsammans med oss kan erbjuda den bästa lösningen för varje produktflöde eller koncept. En kontakt, ett ansvar, tusentals möjligheter. Brigo står för långsiktighet, nyskapande och personlighet. Hos oss är ingen anonym och alla medarbetare får och tar ansvar. Vårt arbetssätt genomsyras av lean produktion och är certifierat enligt ISO-9001 och 14001. Hur kan vi hjälpa dig? .
Bufab Sweden AB

Bufab Sweden AB

Bufab är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, egen tillverkning, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Bufabs kunderbjudande, Global Parts Productivity™, syftar till att förbättra produktiviteten i kundernas värdekedja för C-Parts.   .
ByggPartner i Dalarna AB

ByggPartner i Dalarna AB

ByggPartner i Dalarna AB är ett byggföretag som verkar i Dalarna, Mälardalen, Uppsala och Stockholm. Vi arbetar inom Byggentreprenad, Byggservice, Fastighetsutveckling. Vi finns representerade med kontor i Borlänge, Falun, Hedemora, Avesta, Uppsala, Västerås samt Stockholm. .
Carl Bennet AB

Carl Bennet AB

CBAB's uppgift är att stödja dotter- och intressebolagen med kunskap och finansiering och på så sätt möjliggöra fortsatt utveckling inom deras respektive verksamhetsområden. Vi utvecklar våra verksamheter med långsiktiga perspektiv. .
Celab Communications AB

Celab Communications AB

Sedan 1978 har vi på Celab strävat efter att vara ledande totalleverantör av kommunikationslösningar för professionella användare. När vi startade innebar det främst att leverera radioutrustning med inriktning på kompletta servicelösningar, vilket visat sig vara en framgångsrik väg. .
Celsa Steel Service AB

Celsa Steel Service AB

Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster som säljs till byggindustrin. Vi är ca 200 anställda och företaget omsätter ~ 700Msek med god lönsamhet. Vi är en del av Celsa GroupTM, som är en av Europas största stålkoncerner. .
Centiro Solutions AB

Centiro Solutions AB

Centiro är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för transport- och leveranshantering. Centiros produkter hjälper företag i över 105 länder att optimera sina leveranskedjor. Bolaget rankas som en av Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work®. Mer information: www.centiro.com .
Combimix AB

Combimix AB

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. Vårt produktsortiment består i dag av bland annat golvavjämning, moderna fasadsystem, traditionella putsbruk, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader. .
Däckia

Däckia

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken. Närmaste Däckia hittar du på däckia.se. .
DaloLindén AB

DaloLindén AB

Vi erbjuder ett brett sortiment av husgeråd till konsument- och proffsmiljö. Med kunnande och flexibilitet strävar vi efter marknadens bästa mix av produkter, service och pris. .
DKLBC AB

DKLBC AB

Gedigen kunskap samlad sedan 1943 och vi har idag 100 delägare och ca 300 fordon maskiner och bilar anslutna. DKLBC har totalt 29 anställda på våra kontor i Vallentuna, Norrtälje, Malmens Berg & Grustäkt som ligger i närheten av Norrtälje samt Trolldalstippen på Lidingö. Företaget har dessutom ca 500 container i verksamheten och kommer att omsätta ca 400 milj 2014. .
EET Europarts AB

EET Europarts AB

EET Europarts är Europas ledande distributör inom: Server, Computer & Printer parts, Storage & Network, Mobile Parts & Accessories, Home Entertainment & Lifestyle Electronics, Surveillance & Security, Professional AV & Digital Signage, Point of Sale & Auto ID samt Logistical Services. Företaget distribuerar ett brett sortiment av ledande varumärken och produkter. Mer än 1.000.000 artiklar fördelat på mer än 700 olika märken finns representerade i sortimentet, inklusive: HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Aten, Ubiquiti, Lenovo, Axis, Synology, Samsung, Ernitec, Sony, Milestone, Sling Media, B&O PLAY, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, eSTUFF, Clint, Podspeakers, Sandberg, Kensington, Loewe och många fler. EET Europarts är en del av EET Group, grundades 1986, idag representerat med 35 säljkontor i 27 länder spridda över Europa och Afrika. Koncernen sysselsätter mer än 500 anställda, servar mer än 44.000 återförsäljare och hanterar mer än 1.000.000 leveranser per år. EET Group har sitt huvudkontor i Köpenhamn och i .
Electro Engineering i Stockholm AB

Electro Engineering i Stockholm AB

Electro Engineering AB Vi är ett el-konsult företag i Stockholm som erbjuder marknaden våra tjänster när det gäller projektering av elinstallationer. Vi hjälper kunder med el-miljöfrågor, kraftförsörjning, belysningssystem, datanät, brand och säkerhetsinstallationer. .
Elicom AB

Elicom AB

Elicom startade 1988 och har genom åren utvecklats till att bli en av Sveriges ledande tillverkare av lågspänningsställverk, fördelningscentraler, gruppcentraler och automatikskåp. Genom vårt fokus på säkerhet, kvalitet och funktionalitet har vi etablerat ett förtroende hos våra kunder som vi är stolta över. Detta har förutom leveranser i hela landet och Europa även lett till att vi fått kunder i andra världsdelar som Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika. Tillsammans med utvalda leverantörer inom mellanspänning, krafttransformatorer, batteriskåp och kanalskenor är vi en komplett leverantör av hela systemlösningar vilket ger en trygghet för våra kunder som slipper gränsdragningsproblem, logistikproblem m.m. En lång och framgångsrik historia inom telekomindustrin innebär också bred kompetens inom likspänning med dess speciella dimensioneringsregler. Den mångåriga erfarenheten av den senaste tekniken med höga krav på driftsäkerhet och precisa ledtider har gett oss uppdragsgivare runt om i hela världen. Hos Elicom finns en kombination av engagerade, kreativa medarbetare och lång .
Emballator

Emballator

Emballator-gruppen erbjuder förpackningslösningar inom en rad olika produktområden och i olika material som tillsammans gör att vi har Nordens bredaste sortiment av förpackningslösningar. .
Entevor AB

Entevor AB

Entevor startades 1991 och sysselsätter idag ca 150 medarbetare och samarbetspartners. Vi utför tjänster som affischering, tvätt, montering samt byggnation av reklam- och informationsskyltar. .
Estea AB

Estea AB

Estea är ett oberoende fastighets- och förvaltningsföretag som verkar på de nordiska fastighets- och kapitalmarknaderna. Esteas verksamhet, som är reglerad enligt lagen (2013:561) om förvaltare av Alternativa Investeringsfonder (”LAIF”), är fokuserad på att äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter. Affärsmodellen innebär att Estea AB genom förvaltningsuppdrag tillhandahåller teknisk, administrativ och finansiell förvaltning av fastigheter och fastighetsägande bolag. Bland investerare i de verksamhetsbolag som Estea förvaltar finns institutioner, stiftelser och privata investerare. Estea har varit verksamt sedan 2002. .
F. Ad. Müller Söhne AB

F. Ad. Müller Söhne AB

F. Ad. Müller Söhne är specialister på ögonproteser och tar emot patienter på ett 10-tal sjukhus och syncentraler i Sverige. Under lång tid har hjälpt barn och vuxna med habilitering genom att tillverka och inpassa ögonproteser av glas. På svenska sjukhus har vi funnits sedan 1924. .
G R Avloppsrensning i Stockholm AB

G R Avloppsrensning i Stockholm AB

Vi sköter om dina stammar - och det lönar sig! Vi på GR Avloppsrensning är specialiserade inom rörinspektion, stamspolning och ledningslokalisering. Med vår stora erfarenhet, snabbhet och den senaste tekniken har vi nöjda kunder över hela stockholmsområdet. .
Gemini Smycken

Gemini Smycken

GEMINI Smycken was founded in 2001. Today we have agents in Sweden, Finland and Norway. Yearly we are proud to present four collections and we work with talented and skilled designers. GEMINI Smycken is Swedish design .
GENESIS IT

GENESIS IT

Genesis IT erbjuder kostnadseffektiv IT i form av affärs- och verksamhetssystem, molntjänster samt IT-driftslösningar. Bolagets mest attraktiva tjänst i dess produktportfölj är iFenix, en egenutvecklad och molnbaserad affärsystemlösning med komplett IT-stöd för dess användare. Bolaget är publikt & noterat på Aktietorget där dess aktie handlas under kortnamnet GENE. Genesis IT grundades 1998 och har ett 40-tal anställda i Stockholm och Luleå. Läs mer om Bolaget och produkten iFenix på vår hemsida www.genesis.se .
Gigant AB

Gigant AB

Gigant är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster för effektivare, säkrare och tystare industriarbetsplatser. Vi har ambitionen att vara en expert på de krav som ställs på produkter och tjänster, som bidrar till en attraktiv arbetsmiljö. Huvudkontor i Alingsås, lager i Ulricehamn, produktion i Lessebo och Västervik Huvudmarknader är Norge, Sverige och Finland Exempel på produkter i sortimentet är fasta samt höj- och sänkbara bord med kringutrustning, väggar och draperier för avskärmning och skydd, lyftkätting och lyftblock, absorbenter, invallning och förvaring. De lösningar vi tar fram för våra kunder ritar vi upp i vårt eget rit- och offertprogram Gigant3D. .
Grafokett AB

Grafokett AB

Grafokett AB Grafokett är ett globalt företag som utvecklar och levererar koncept för produktmärkning där kunskap om material, adhesive, hållfasthet och andra komponenter inom industriell produktmärkning efterfrågas. Sedan 2016 erbjuder bolaget dessutom avancerad mjukvara till skrivare och färgband, i första hand för kunder inom tillverkningsindustrin. Bland kunderna finns bland annat Ericsson och AGA. Mer än 50% av bolagets omsättning sker utanför Sverige. Grafokett omsätter cirka 50 mkr och har 10 anställda. Huvudkontoret ligger i Ängelholm. Bolaget som är privatägt har varit verksamt i över 26 år. .
Grahns Konfektyr AB

Grahns Konfektyr AB

Ett företag med goda avsikter  När Grahns startade år 1949, var vi traktens lokala polkagristillverkare. Idag tillverkar vi mellan sju till tio ton gele och skumgodis varje dag, och har hela världen som marknadsplats. Framgången bygger på några enkla principer: Naturliga råvaror och personal med fallenhet för god smak.   .
Great Security Sverige AB

Great Security Sverige AB

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag inom larm, kamera och låsinstallationer med verksamhet över hela landet med över 100 anställda och en omsättning runt 170 miljoner. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns också Great Security Retail som är specialiserade på rikstäckande säkerhetslösningar till kedjekunder. .
Härjedals Kök

Härjedals Kök

Den moderna vägen till ett snyggt kök! Det finns många sätt att förnya sitt kök på, men vi vågar påstå att vårt sätt att byta köksluckor och lådor tillhör det allra bästa. Vi kallar det för Härjedalsmetoden. Med Härjedalsmetoden kan du enkelt och bekvämt få ett nytt kök. Vi tillverkar dina måttanpassade luckor och lådor i vår egen fabrik i Funäsdalen. Våra kunniga hantverkare monterar ditt nya kök på dina befintliga stommar - på mindre än en dag. Vår metod är enkel och smart, du behöver faktiskt bara välja design. .
Helmerverken Holding AB

Helmerverken Holding AB

Helmerverken försörjer svenska elnätsbolag och industri med transformatorer. Vi försöker alltid hjälpa våra kunder att göra så bra val som möjligt med avseende på energiförbrukning och miljö. Hos oss hittar man krafttransformatorer, epoxiisolerade- och oljeisolerade distributionstransformatorer och ström- och spänningstransformatorer. .
Hjalmarssons AB

Hjalmarssons AB

Hjalmarssons Bygg och Industrisvets AB är ett familjeföretag som grundades 1985. Efter många års erfarenhet kan vi erbjuda en bred kompetens. Allt från kvalificerade stålkonstruktioner och processrörsinstallationer till licenssvetsning. Vi kan åta oss helhetsåtagande från förstudie till leverans. Tack vara en spridd geografisk placering finns vi alltid våra kunder nära till hands. .
Hultén Försäljning AB

Hultén Försäljning AB

Vi är ett företag som arbetar med import och återförsäljning inom konfektyr-branschen. Vår affärsidé är att sälja exponerings färdiga pallar från vårt eget lager till butik samt att erbjuda handeln bra produkter med bra marginaler och även att erbjuda konsumenten kvalitetsprodukter till attraktiva priser. Vår omsättning 2012 var drygt 360 mkr. .
Implema AB

Implema AB

Implema skapar mer konkurrenskraftiga företag med effektiva affärsprocesser utifrån marknadens bästa affärsstödslösningar: SAP, Microsoft Dynamics AX och IFS Applications.Implema är en aktiv och coachande partner som jobbar nära kundens verksamhet med fullt projektansvar. Med unik verksamhetskunskap och lång erfarenhet från affärsprocesser och affärssystemprojekt paketerar vi vår kunskap i smarta och effektiva lösningar. Varje projekt genomförs med fokus på affärsnytta, tid och budget.Implema har huvudkontor i Stockholm (Bromma) med lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Örebro, Umeå och Sundsvall. Företaget, som grundades 1998, omsätter 170 miljoner kronor och har drygt hundra medarbetare. .
InterSystem AB

InterSystem AB

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har ca 45 anställda och omsätter ca 100 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 40 % levereras på export utanför Skandinavien.   .
KMG Maskinservice AB

KMG Maskinservice AB

KMG är ett serviceföretag inom städmaskinsbranchen. Vi har i över 30 år arbetat rikstäckande med service och reparation av städmaskiner av märket TASKI. Affärsidén grundar sig i att hålla en hög servicenivå på ett för kunden kostnadseffektivt sätt. .
Konradssons Kakel AB

Konradssons Kakel AB

  • Konradssons skall till återförsäljare och större objektkunder i Norden erbjuda marknadens bästa koncept för att sälja,  leverera och installera kakel och byggkeramik.
  • Är en av Sveriges största leverantörer av kakel, klinker, badrumsmöbler och tillbehör.
  • Produkter finns rikstäckande hos ca 275 återförsäljare i Sverige, med butiker/Showroom i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. I Norge ca. 50 återförsäljare.
  • Utmärkande är känslan för kvalité, trygghet och service, samt ett brett och djupt sortiment.
Omsättningen är drygt 300 MSEK med god utveckling och ca 70 anställda. .
Kristinehamnsbostäder AB

Kristinehamnsbostäder AB

En stor trygg värd som Erbjuder trygga, attraktiva och prisvärda lägenheter och boendemiljöer för alla. .
Lagermetall AB

Lagermetall AB

Kompetens, kvalitet och effektivitet Lagermetall AB erbjuder den mekaniska industrin glidelement och bronsämnen i hög kvalitet med korta ledtider och god logistik. Leveranssäkerhet är ett av de viktigaste benen vi står på förutom hög kompetens och god kvalitet. .
Långbro Värdshus

Långbro Värdshus

Långbro Värdshus Vackert inbäddat i Långbro parkområde i Älvsjö ligger Långbro Värdshus som precis som många andra värdshus har anor som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Långbro Värdshus representerar den traditionella svenska matlagningen och många av våra allra mest klassiska rätter har här tagits tillvara på och varsamt uppdaterats. Med det i minne är det inte så konstigt att fokus på Långbro Värdshus ligger på traditionella och älskade maträtter såsom stekt fläsk med löksås och kokt potatis. Utöver möjligheten att förlägga affärsluncher hit går det även att avnjuta det traditionella svenska köket via värdshusets formidabla à la carte meny och för det större sällskapet går det mycket bra att boka Långbro Värdshus för fest, konferens och julbord. .
Larsson Örnmark Målerifirma AB

Larsson Örnmark Målerifirma AB

Med 60 års erfarenhet har Larsson Örnmark Målerifirma AB god kompetens inom alla typer av uppdrag. Våra målare, byggnadsantikvarie och konservatorer är alla skickliga hantverkare med goda kunskaper inom tidstypiskt måleri och med känsla för estetik och form. Vi behärskar både kulturhistoria och nutid.” .
Lendo

Lendo

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Med endast en kreditupplysning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad hjälper vi tusentals kunder att hitta rätt lånelösning. .
Lennart Örnmarks Målerifirma i Malmö AB

Lennart Örnmarks Målerifirma i Malmö AB

”Lennart Örnmarks Målerifirma i Malmö AB erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster för offentliga byggnader, affärslokaler, industrifastigheter och bostäder. Vi erbjuder ett brett urval av material från ledande leverantörer. Våra tjänster kännetecknas av rätt kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om våra kunder och medarbetares arbetsmiljö. Vi lämnar en förväntad produkt som är rätt från början, till rätt pris, där kunden och vi som företag är nöjda.” .
Levinsgruppen i Hässleholm AB

Levinsgruppen i Hässleholm AB

I Levinsgruppen ingår tre moderna teknikföretag, Levins Elektriska AB, Automationsteknik AB samt El & Styrteknik AB. Vi har underlättar för dig som kund genom att du kan anlita en leverantör inom flera områden. Vårt starka helhetskoncept och bredden i vår verksamhet har länge varit Levinsgruppens styrka. Vi utför allt från små enkla uppdrag till stora komplexa projekt – åt både privatpersoner och företag. .
Logent AB

Logent AB

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner med verksamhet i Norge och Sverige. Våra tjänster omfattar Logistik (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsultutredningar. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer. .
LSAB Sverige

LSAB Sverige

LSAB är bolagen inom Latour Industries verksamma inom handel av elverktyg och insatsvaror till trä och möbelindustrin samt tillverkning av skruvförbandsprodukter, handverktyg, elektriska ställdon och lyftsystem samt packningar och tätningar. .
Machuset AB

Machuset AB

Macforum är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar, företagslösningar och konsult. Utöver Apples sortiment och tillbehör erbjuder vi kunskap inom it-lösningar, appar och företagstelefoni. Vi utbildar såväl privatpersoner som företag. .
Malmö Mäss-Service AB

Malmö Mäss-Service AB

”Vi bygger mässor och utställningar, events och andra arrangemang. Vi hjälper till med idéer och ritningar för ert evenemang. Med ett av Sveriges största sortiment av möbler, mattor, mässväggar, belysning, podier, diskar, tyger mm kan vi tillgodose våra kunders behov, stor som liten.” .
Midroc Project Management AB

Midroc Project Management AB

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn. Bolaget har ca 120 anställda. Midroc Project Management ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Antalet medarbetare är 3600 och omsättningen 5,6 miljarder kronor. .
Mjuk Biltvätt Sverige AB

Mjuk Biltvätt Sverige AB

Mjuk Biltvätt öppnade sin första tvättanläggning 1997 i Sävedalen, Göteborg och är nu Sveriges största renodlade biltvättkedja. Vi erbjuder skonsam biltvätt med schamponering för hand och lägger fokus vid personligt bemötande. .
MOTO SPEED AB

MOTO SPEED AB

Your Performance Partner. Sedan mitten av 70-talet har vi levererat hårda tillbehör för motorcyklar. Förutom våra starka varumärken har vi trimmat motorer i över 30 år - med framgång. Vi finns i Västerås och distribuerar produkter till återförsäljare över hela norden. .
Nordic Growth Market

Nordic Growth Market

Nordic Growth Market grundades 1984 och är en auktoriserad börs med tillstånd från Finansinspektionen. Börsen har tidigare gått under namnen Stockholms Börsinformation (SBI) och IM Innovationsmarknaden. 2001 fick bolaget sitt nuvarande namn, Nordic Growth Market (ofta kallat NGM) och ägs av Börse Stuttgart, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGM erbjuder en komplett marknadsplats för börshandlade produkter (ETP:er) och tillhandahåller en attraktiv arena för bolag som vill notera eller lista sig. .
Nordic Transport

Nordic Transport

Nordic Transport är ett transportföretag som verkar i hela Norden. Tillsammans med våra väl utvalda samarbetspartners kan vi erbjuda våra tjänster lokalt, nationellt och internationellt. Tack vare detta och en stor egen fordonsflotta kan vi erbjuda ett komplett logistikkoncept där inget uppdrag är omöjligt. Vi sätter alltid kunden i fokus och jobbar ständigt för att leverera en professionell och modern helhetslösning inom transport och distribution som samtidigt är kostnadseffektiv för dig som kund. .
Nordvalls Etikett AB

Nordvalls Etikett AB

Nordvalls är ett familjeägt företag grundat 1907 och är idag landets ledande etikettproducent. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter. Vi tillhandahåller även bipacksedlar, påsmaterial (sachetter), biljetter och taggar, IML (In Mould Labels) och sigill. .
Olingo Consulting

Olingo Consulting

”Vi gör våra kunder bättre. Verksamhetsutveckling med IT – för digitalisering, affärsnära IT och innovation. Erfarna konsulter och utbildare inom IT Business Management och IT Service Management. Vi är stolta över att löpande få toppbetyg av våra kunder och anställda.” .
Ölvemarks Holiday AB

Ölvemarks Holiday AB

Ölvemarks Holiday har sedan starten 1984 specialiserat sig på bussresor i Europa men flygresorna ökar hela tiden, särskilt till storstäder. Idag finns storstadsresor, rundresor, vinterresor, weekendresor på programmet. Oavsett om det är en buss- eller flygresa finns det alltid en kunnig och erfaren reseledare med på resan som skapar trivsel och ger ett ordentligt mervärde för hela upplevelsen! Detta är resor för dig som vill uppleva länderna du besöker; deras mat, kultur och historia. Utbudet är stort och det finns något för alla, ofta till väldigt förmånliga priser! .
ÖoB AB

ÖoB AB

Samma varor - lägre priser! Hur kan samma varumärken som säljs i andra kända butiker kosta mindre på ÖoB? Förklaringen är enkel: Vi skippar alla mellanhänder och har skickliga inköpare som köper in restlager och varor billigt världen över. Fast sortiment Vi har över 10 000 produkter i vårt fasta sortiment. Här finns såväl välkända märkesvaror som riktiga lågprisalternativ. Du kan alltid vara säker på att hitta det du söker - till marknadens lägsta priser! Ledande lågprisföretag Efter över 40 år på marknaden är Runsvengruppen-ägda ÖoB idag en av landets ledande lågpriskedjor. ÖoB är ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandeln. Kedjan har nära 100 varuhus runt om i landet, sysselsätter drygt 1 500 personer och omsätter ca 4 mdkr. Runsvengruppen har under en lång tid haft en mycket stabil tillväxt och lönsamhet och är därför finansiellt mycket stark. .
Prevecon Brand & Riskkonsult AB

Prevecon Brand & Riskkonsult AB

Prevecon Brand & Riskkonsult AB är en specialistkonsult inom brandskydd och riskhantering. Vår experter har som uppgift att säkerställa att ditt brandskydd och dina risker hanteras på ett optimalt sätt – sett utifrån både samhällets allt högre krav och dina behov. .
Prevent Bevakning AB

Prevent Bevakning AB

Prevent är en totalleverantör av arbetsplatssäkerhet och erbjuder ett brett sortiment av brand- och bevakningstjänster. Vi är specialiserade på att arbeta inom processindustrin och i riskfyllda miljöer. Våra medarbetare har en gedigen kompetens, formad av lång erfarenhet från petrokemisk verksamhet. Tillsammans med våra uppdragsgivare arbetar vi kontinuerligt för att minska riskerna för ohälsa och olycksfall. Prevent är dessutom ett uppskattat utbildningsföretag inom brand och systematiskt brandskyddsarbete. Vi vågar även påstå att vi är Nordens ledande säkerhetsleverantör vid revisionsstopp. .
Pronecta AB

Pronecta AB

Pronecta är ett teknikkonsultföretag inom industriell automation med kontor i Kalmar och Västervik. Branscherfarenheten och kunnandet inom industriell automation levereras till kunder över hela Sverige och våra lösningar återfinns inom processindustrin, tillverkningsindustrin, energisektorn samt offentliga sektorn. .
ProTech

ProTech

Protech är ett försäljnings- och serviceföretag med kunder över hela Sverige, stora som mindre. Vi är svensk distributör för Ingersoll Rand trycklufts- och batteriverktyg. Vi kalibrerar även momentnycklar. Dessutom är vi kvalitets- och miljöcertifierade. Välkommen. .
R.Franchetti AB

R.Franchetti AB

R. Franchetti AB grundades 1968 av Romeo Franchetti. Vår verksamhet kretsar uteslutande kring produktutveckling och produktion av kläder. Vi gillar att hålla oss till en sak, och vara bra på det. .
Rackstad Bil & Delar AB

Rackstad Bil & Delar AB

Rackstad Bil & Delar har huvudinriktningen mot demontering av lastbilar och entreprenadmaskiner. Under de senaste åren har företaget utvecklats till en av de större aktörerna i Skandinavien och vi växer stadigt! Förutom demontering sköter vi även reparationer och försäljning av begagnade lastbilar, släp, entreprenadmaskiner och reservdelar i toppskick. Hos Rackstad Bil & Delar möts kunden alltid av personlig service, djup kunskap samt en stor kärlek av tunga fordon.   .
Ramudden AB

Ramudden AB

Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden grundades 2005 och omsatte 2016 över 500 miljoner kronor. Ramudden har idag ca 350 anställda. .
REIDERSTAD INVEST

REIDERSTAD INVEST

Reiderstad Invest är ett mäklarkontor med fokus på service och engagemang. Med våra olika bakgrunder och ett genuint intresse för arkitektur och inredning kan våra kunder förvänta sig mer än bara affären. .
Rottne

Rottne

Rottne Industri AB utvecklar och tillverkar ett komplett utbud av miljövänliga och effektiva skogsmaskiner. Företagets produkter håller hög kvalitet och modern design. Rottne Industri AB är en av de ledande tillverkarna i branschen. Företagets kunder finns spridda över hela världen. .
RSM & Co AB

RSM & Co AB

RSM&CO är ett konsult och utbildningsföretag som i mer än 25 år har hjälpt kunder att utveckla en effektiv och hållbar verksamhet. Vi finns i GöteborgStockholm, Linköping, Jönköping, och Perstorp. .
SafeLine Sweden AB

SafeLine Sweden AB

SafeLine grundades 1995 med mottot ”För hissfolk, av hissfolk”. Vår kärnverksamhet bygger på våra högteknologiska nödtelefoner, våningsvisare och tillbehör för hissar. Vi har full kontroll över hela produktionskedjan i Sverige - från utveckling, test och design till tillverkning och försäljning. .
Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co AB

Vi är ett rikstäckande Säljbolag som är verksamma på den Svenska storhushållsmarknaden. Företaget grundades 2006 och vi representerar 7 uppdragsgivare med starka, välkända varumärken. Vi skapar affärer för 330 miljoner och har 15 medarbetare. .
Scandcenter AB

Scandcenter AB

Vi är ett ungt och expansivt företag som tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av ventilationsfilter under varumärket SC LUFTFILTER. .
Scandorama AB

Scandorama AB

Scandorama har arrangerat resor sedan 1980 och kan idag erbjuda rundresor, flodkryssningar, storstäder, weekendresor, vinresor och vandringsresor.  Konceptet är guidade resor, oavsett om du åker buss eller flyger till destinationen, alltid med en fantastiskt duktig Scandoramaguide. Upplevelse, mervärde och reseglädje är något som genomsyrar en resa med Scandorama. .
ScanFast Scandinavian Fastening AB

ScanFast Scandinavian Fastening AB

ScanFast AB är ett bolag med över 30 års erfarenhet inom tryckluftsspikning. Vi erbjuder ett brett sortiment av spikpistoler, kompressorer, all typ av spik, klammer, dyckert, skruv, plugg, infästningar, lim, borr, bits, beslag, sågblad mm till företagare inom bygg-, hus och emballageindustrin. .
Skydda

Skydda

Ett unikt koncept inom personlig skyddsutrustning som hjälper dig att uppfylla dina mål. Med utgångspunkt i en noggrann behovsanalys bygger vi, med vår djupa kunskap, vårt tjänste- och produktsortiment samt vår höga tillgänglighet, rätt lösning som gör vardagen enklare, säkrare och mer lönsam. Genom Skyddakonceptet kan ditt företag även uppfylla arbetsmiljöansvaret på ett enklare sätt. .
Smekano Maskinfirma AB

Smekano Maskinfirma AB

Välkommen till en ledande leverantör av målningsutrustning för professionell lackering Vår uppgift är att skapa uthållig och lönsam tillväxt till fördel för våra kunder. Vi kommer att vara ledande leverantör för utrustningar och system för hantering av flytande material till de marknader vi arbetar på. .
SödervidingeBagaren AB

SödervidingeBagaren AB

SödervidingeBagaren AB är ett fristående familjeägt leveransbageri som ingår i en familjeägd koncern. Vi sysselsätter ca 70 heltidsanställda medarbetare och därutöver ett antal bagare och distributörer som arbetar helg. Vi distribuerar färskt bröd till butiker i större delen av Skåne minst en gång per dag, 365 dagar om året. Alla produkter som bakas i Södervidinge är fria från laktos, ägg, nötter, sojaproteiner, transfettsyror och animaliska enzymer. Våra produkter innehåller endast av oss kontrollerade och godkända råvaror vilka i möjligaste mån levereras från närområdet. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO22000. .
Solör Bioenergi

Solör Bioenergi

Solör Bioenergi är en ledande leverantör av förnybar energi – baserat på trädbränslen. Produktion och distribution av Fjärrvärme, Färdig värme, Ånga och El samt Energiåtervinning av impregnerat trä och produktion av biobränsle. .
Specma AB

Specma AB

Specma Group är en av Nordens ledande leverantörer inom hydraulik. Bolaget är dessutom verksamt USA, Kina, Finland, Polen och Brasilien. Vi erbjuder bästa kompetens och service till våra kunder i mobila, industri och marina marknaden samt eftermarknaden. Specma Group ingår i Investment AB Latour. .
Städgladen AB

Städgladen AB

Städgladen AB etablerades 1993 och har idag ca 170 medarbetare. Våra tjänster omfattar allt inom lokalvård. Vi är ISO certifierade för kvalitet och miljö samt arbetsmiljö certifierade. Organisationen är flexibel för att möta kundernas behov på bästa sätt. Allt detta har gett oss de långa kundrelationer vi alltid strävar efter. .
Stavdal

Stavdal

Stavdal är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige. De har en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker med bland annat liftar, byggmaskiner, anläggningsmaskiner och bodar. Företaget erbjuder även tjänster som etablering/montage av ställning, fallskydd, byggström samt utbildningar inom bygg, industri, anläggning och evenemang. Stavdal omsätter cirka 550 MKR, har cirka 220 medarbetare (2015) och finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Karlstad, Jönköping, Trollhättan, Lidköping, Vara och Oslo och Jessheim.  .
Stendals El AB

Stendals El AB

Företaget STEAB, Stendals El. AB utvecklar och säljer elektriska såväl som mekaniska låsprodukter under varumärket STEP. Vi har sedan starten 1975 utvecklat säkerhetsprodukter för låsning i allt från kontor till bostäder, skolor, sjukhus, fängelser och köpcentrum. .
Svensk Rikstäckande Butiksservice

Svensk Rikstäckande Butiksservice

SRB är Sveriges största företag inom merchandising. Vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan.Vi har med över 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 3 000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom retail har SRB ett brett utbud tjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning. .
Takskifferspecialisten i Grythyttan AB

Takskifferspecialisten i Grythyttan AB

Specialister på skiffer sedan 1987. Idag är vi marknadsledande i Norden inom vår bransch. .
Tekniska Verken i Linköping AB (publ)

Tekniska Verken i Linköping AB (publ)

Tekniska verken är en del av 260 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se .
Teknos AB

Teknos AB

Teknos är en global färgproducent med ett brett utbud av färger för både industri och konsument. Vi strävar efter att skapa hållbara lösningar för en hållbar värld genom att erbjuda tekniskt avancerade färg- och ytbehandlingslösningar som skyddar och bevarar. .
Teleproffs Sverige AB

Teleproffs Sverige AB

TeleProffs är idag en av Sveriges ledande privatägda systemintegratörer inom kommunikationslösningar mot företagsmarknaden. Vi har i över 25 år levererat kommunikationslösningar och tar ett unikt helhetsansvar vilket skapar både ekonomiska synergieffekter och tryggt totalansvar. .
Temporent AB

Temporent AB

Temporent hyr ut temporära lokaler i modulbyggnader. Temporentlokaler™ monteras snabbt och hyrs så länge behovet varar. Så kan företag, skolor och förskolor fortsätta sin verksamhet - utan att behöva flytta eller investera i permanenta utbyggnader. Temporent startades 1995 och är idag en av Nordens största moduluthyrare med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. .
TLB Elteknik AB

TLB Elteknik AB

TLB Elteknik AB startades i början på 2015 och är verksam i Stockholm med omnejd. Vi är ett komplett serviceföretag inom elteknikbranschen med erfarna och kompetenta servicetekniker. Oavsett vilken tjänst vi levererar så gör vi alltid det med kunden i fokus och med högsta kvalitet. Vi anpassar installationen så den blir prisvärd och överensstämmer med kundens förväntningar. . Vårt mål är att vara med och driva på utvecklingen genom att utveckla våra medarbetare och att alltid sträva efter att arbeta med de senaste produkterna och lösningarna på marknaden. .
Tottegott AB

Tottegott AB

Totte tillverkade till en början hårda karamellnappar och hockeypulver. I dag har företaget 30 anställda och 2800 ton godis tillverkas årligen. Huvudkontoret och karamelltillverkningen återfinns i Skövde medan det mjuka godiset tillverkas i fabriken i Falköping. Export är en viktig del i företagets framtida expansionsplan. .
Tullinge Ventilationsentreprenad AB

Tullinge Ventilationsentreprenad AB

Företaget arbetar efter modellen konstant utveckling, vilket historien om företaget väl speglar. Från två man med liten verkstad till omkring tjugofem personer som arbetar med ventilationsplåtslageri i välutrustade verkstadslokaler med lastbil för transporter och kranbil för lyft. .
Tvättex

Tvättex

Vi är ett helsvenskt företag som grundades 1980. Med hjälp av 80 medarbetare på våra 5 regionkontor har utvecklingen gått fort. Idag använder en kvarts miljon svenskar våra produkter dagligen och en ny leverans sker varannan minut. Kunderna som beställer säger - enklare kan det inte bli. .
Wilo

Wilo

WILO SE är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumpsystem för applikationer inom VVS och VA. Varumärket Wilo förknippas internationellt med att vara synonymt med högteknologi inom pumpindustrin. Huvudkontoret för den svenska och nordiska verksamheten är placerat i Växjö. .
Würth Svenska AB

Würth Svenska AB

Würth är en av världens ledande leverantörer av förbrukningsmaterial till fordons-, industri-, bygg- och hantverksbranschen. Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera hanteringen av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda. .
Your It AB

Your It AB

Vi är IT-Partner och IT-avdelning hos många små och medelstora företag. Vi erbjuder även hög kompetens i affärssystemet Pyramid. Vi ser till att ni kan ägna er åt er kärnverksamhet. Vi vill vara er partner som ger er erfarenhet, trygghet, kompetens, hög servicegrad och kostnadseffektivitet i era IT-investeringar. Vi skräddarsyr lösningar som passar era behov och krav. .