3N Produkter AB

3N Produkter AB

3N – förädlad potatis och rotfrukter I det breda sortimentet från 3N finns bland annat knivskalad rå potatis, rotfrukter och lök. Som kund kan du välja mellan enbart skalat eller också skivat, strimlat och tärnat. Anläggningen som har toppmoderna maskiner och effektiv produktionsteknik är belägen i Helsingborg. Vår kunskap och erfarenhet sedan 1987, gör att du alltid kan lita på en hög och jämn kvalitet på samtliga produkter från 3N. .
AB Fogspecialisten

AB Fogspecialisten

Fogspecialisten är ett företag med mer än 50 års erfarenhet. Vi är idag 36 personer som arbetar med att ständigt förbättra vår kvalité och vårt miljöarbete. Vårt kvalitésystem är baserat på ISO 9000.Vi är genom SFR både auktoriserad fogentreprenör och ett auktoriserat PCB-saneringsföretag. Forskning och utvecklingsarbete har gjort att vi idag kan genomföra alla typer av PCB-sanering utan miljöstörning och risker för våra kunder. Våra kunder skall känna trygghet i sitt val av entreprenör, därför pågår ständig utbildning av vår personal. .
ABUS Kransystem AB

ABUS Kransystem AB

ABUS Kransystem erbjuder industrikranar med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. Ett väl utbyggt återförsäljarnät över hela Sverige med över 100 medarbetare erbjuder professionell service & underhåll. ABUS erbjuder hög kvalitet till rätt pris och dessutom till korta leveranstider. .
Aerocar Konsult AB

Aerocar Konsult AB

Ert val för den bästa transport & logistik lösningen, bil, båt och flyg alltid med kunden i fokus. .
Alfdex AB

Alfdex AB

Alfdex är ett Landskronaföretag som tillverkar separatorer för rening av dieselmotorer, vilket bidrar till minskade utsläpp i vår natur. Bolagets kunder utgörs huvudsakligen av tillverkare av lastbilar, bussar, traktorer samt motortillverkare. .
Allt i Tak Entreprenad AB

Allt i Tak Entreprenad AB

Allt i Tak AB har varit verksamma inom takbranschen över 20 år och är ett service och entreprenadföretag som enbart arbetar med kvalitetsprodukter. Vi erbjuder ett, i stort sett komplett tätskiktsprogram av högsta kvalitet. .
Alminia AB

Alminia AB

Vi på Alminia rekryterar personliga assistenter för personer med varaktig funktionsnedsättning. Vår vision är att öka livskvalitéten för fler funktionshindrade genom att ge den i särklass bästa assistansen och servicen. Vi jobbar för att stärka varje individs möjligheter till att leva ett självständigt, innehållsrikt och oberoende liv samt ge alla möjligheter att delta aktivt i samhället. Så gör ditt tryggaste val genom att välja oss som din assistansanordnar .
APL

APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och en ledande kontraktstillverkare inom Life Science. Vårt uppdrag är att utveckla och tillverka individanpassade läkemedel för patienter med speciella behov, till exempel barn som behöver lägre styrkor eller personer som är överkänsliga. Vi räddar liv! .
ArcelorMittal Contruction Sverige AB

ArcelorMittal Contruction Sverige AB

ArcelorMittal Construction är världsledande leverantör av tunnplåtskonstruktioner.Våra kunder finns främst inom industri-, logistik-, tjänste- och bostadssektorn samt på jordbruksmarknaden. Vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre på att uppfylla kundernas behov.Vi introducerade därför varumärkena Armat och Arval för att ytterligare öka vår effektivitet och förbättra vår service. .
Arkitektkopia AB

Arkitektkopia AB

Vi är ett rikstäckande fullserviceföretag med fokus på färgstark exponering, dokumenthantering och kostnadseffektivitet. .
Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue®, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet. Arom-dekor Kemi erbjuder även ett brett sortiment av specialkemikalier för olika ändamål. .
Aroma Frukt & Grönt AB

Aroma Frukt & Grönt AB

Wes hjälper lag, skolklasser och föreningar att tjäna pengar till sina drömmar på ett hållbart sätt. Inga ekonomiska risker. Alla bomullsplagg i ekologisk bomull. 30% i förtjänst på allt. Superenkelt!! Wes tar ansvar för framtiden och den planet vi lämnar över till våra barn. .
Atlant Fonder AB

Atlant Fonder AB

Atlant Fonder är ett fristående svenskt fondbolag med målet att ge kunderna god riskjusterad avkastning över tid genom aktivt förvaltade hedgefonder .
Av- & Ljudtjänst i Sverige AB

Av- & Ljudtjänst i Sverige AB

AV- & Ljudtjänst hyr ut teknik för konferenser, möten och event. .
B.N.T Scandinavia AB

B.N.T Scandinavia AB

En av Sveriges största distributörer av kontorsförsyningsprodukter som vänder sig mot arbetsplatser, hemmakontor, skola och utbildning samt att vi även har en del emballagetillbehör för lager och logistikverksamheter.Vårt sortiment består av produkter från välkända varumärken så som Stabilo, Filofax, Fellowes och Texas Instrument men även av egna varumärken som vi utvecklar och producerarar både i Europa och Asien.Vår ambition är att arbeta med de ledande varumärkena inom sitt segment för att erbjuda våra återförsäljare ett välkänt varumärke med starkt igenkännande hos konsumenter. Vi arbetar aktivt med marknadsföring av våra varumärken både i form av butiksmaterial och kampanjer samt aktiv marknadsföring mot slutkonsument. .
BEIJER INDUSTRI AB

BEIJER INDUSTRI AB

Beijer Industri är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till industrin i Norden. Vi tillför erfarenhet och teknisk kompetens till våra kunders dagliga verksamhet. Naturligtvis är vi både miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och 9001. .
Bergholm

Bergholm

Bergholm är importör av kvalitetsprodukter från tyska Knaus Tabbert GmbH, Morelo Reisemobile GmbH samt italienska Trigano Group och dess breda program av välkända fritidsfordon. Vi representeras sedan i vår tur av ett omfattande nät bestående av svenska återförsäljare. .
Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss är Sveriges största privatägda bussbolag. Sedan bildandet 1975 har vi erbjudit trygghet, kvalitet och miljömedvetenhet, vilket våra kunder genom åren har visat sig uppskatta. Koncernen omsätter ca 1,9 miljarder kronor, har 1600 årsanställda och erbjuder en hypermodern bussflotta med drygt 1000 högklassiga fordon. Vi finns på 28 orter, från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Därmed har vi goda förutsättningar att med lokal förankring betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Gränslöst välkommen ombord! .
Bil & Traktor I Vårgårda AB

Bil & Traktor I Vårgårda AB

Bil & Traktor i Vårgårda AB startades 1988, vi är en fristående verkstad som arbetar med allmänna reparationer för tyngre fordon, släpvagnar, lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. .
BRA AB

BRA AB

BRA Bygg AB har allt från stora återkommande beställare/kunder till små engångsbeställare / engångskunder. Främsta målgruppen är beställare i privata sektorn men vi bygger även för kommunala bolag, såsom HIGAB. Enskilda privatpersoner tillhör inte vår främsta målgrupp. Vi har valt att lägga störst fokus på privata företag i Göteborg med omnejd. .
Brigo AB

Brigo AB

Många idéer men inga bra leverantörer? Brigo hjälper företag med utveckling och tillverkning av produkter. Våra tjänster omfattar produktutveckling, inköp, tillverkning, lagerhållning, distribution och eftermarknad. Styrkan i vår affärsidé är att vi samordnar och tar ansvar för ett nätverk av specialiserade underleverantörer som tillsammans med oss kan erbjuda den bästa lösningen för varje produktflöde eller koncept. En kontakt, ett ansvar, tusentals möjligheter. Brigo står för långsiktighet, nyskapande och personlighet. Hos oss är ingen anonym och alla medarbetare får och tar ansvar. Vårt arbetssätt genomsyras av lean produktion och är certifierat enligt ISO-9001 och 14001. Hur kan vi hjälpa dig? .
Bufab Sweden AB

Bufab Sweden AB

Bufab är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, egen tillverkning, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Bufabs kunderbjudande, Global Parts Productivity™, syftar till att förbättra produktiviteten i kundernas värdekedja för C-Parts.   .
ByggPartner i Dalarna AB

ByggPartner i Dalarna AB

ByggPartner i Dalarna AB är ett byggföretag som verkar i Dalarna, Mälardalen, Uppsala och Stockholm. Vi arbetar inom Byggentreprenad, Byggservice, Fastighetsutveckling. Vi finns representerade med kontor i Borlänge, Falun, Hedemora, Avesta, Uppsala, Västerås samt Stockholm. .
Carl Bennet AB

Carl Bennet AB

CBAB's uppgift är att stödja dotter- och intressebolagen med kunskap och finansiering och på så sätt möjliggöra fortsatt utveckling inom deras respektive verksamhetsområden. Vi utvecklar våra verksamheter med långsiktiga perspektiv. .
Celab Communications AB

Celab Communications AB

Sedan 1978 har vi på Celab strävat efter att vara ledande totalleverantör av kommunikationslösningar för professionella användare. När vi startade innebar det främst att leverera radioutrustning med inriktning på kompletta servicelösningar, vilket visat sig vara en framgångsrik väg. .
Celsa Steel Service AB

Celsa Steel Service AB

Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster som säljs till byggindustrin. Vi är ca 200 anställda och företaget omsätter ~ 700Msek med god lönsamhet. Vi är en del av Celsa GroupTM, som är en av Europas största stålkoncerner. .
Centiro Solutions AB

Centiro Solutions AB

Centiro är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för transport- och leveranshantering. Centiros produkter hjälper företag i över 105 länder att optimera sina leveranskedjor. Bolaget rankas som en av Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work®. Mer information: www.centiro.com .
Combimix AB

Combimix AB

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. Vårt produktsortiment består i dag av bland annat golvavjämning, moderna fasadsystem, traditionella putsbruk, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader. .
Däckia

Däckia

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken. Närmaste Däckia hittar du på däckia.se. .
DKLBC AB

DKLBC AB

Gedigen kunskap samlad sedan 1943 och vi har idag 100 delägare och ca 300 fordon maskiner och bilar anslutna. DKLBC har totalt 29 anställda på våra kontor i Vallentuna, Norrtälje, Malmens Berg & Grustäkt som ligger i närheten av Norrtälje samt Trolldalstippen på Lidingö. Företaget har dessutom ca 500 container i verksamheten och kommer att omsätta ca 400 milj 2014. .
EET Europarts AB

EET Europarts AB

EET Europarts är Europas ledande distributör inom: Server, Computer & Printer parts, Storage & Network, Mobile Parts & Accessories, Home Entertainment & Lifestyle Electronics, Surveillance & Security, Professional AV & Digital Signage, Point of Sale & Auto ID samt Logistical Services. Företaget distribuerar ett brett sortiment av ledande varumärken och produkter. Mer än 1.000.000 artiklar fördelat på mer än 700 olika märken finns representerade i sortimentet, inklusive: HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Aten, Ubiquiti, Lenovo, Axis, Synology, Samsung, Ernitec, Sony, Milestone, Sling Media, B&O PLAY, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, eSTUFF, Clint, Podspeakers, Sandberg, Kensington, Loewe och många fler. EET Europarts är en del av EET Group, grundades 1986, idag representerat med 35 säljkontor i 27 länder spridda över Europa och Afrika. Koncernen sysselsätter mer än 500 anställda, servar mer än 44.000 återförsäljare och hanterar mer än 1.000.000 leveranser per år. EET Group har sitt huvudkontor i Köpenhamn och i .
Electro Engineering i Stockholm AB

Electro Engineering i Stockholm AB

Electro Engineering AB Vi är ett el-konsult företag i Stockholm som erbjuder marknaden våra tjänster när det gäller projektering av elinstallationer. Vi hjälper kunder med el-miljöfrågor, kraftförsörjning, belysningssystem, datanät, brand och säkerhetsinstallationer. .
Emballator

Emballator

Emballator-gruppen erbjuder förpackningslösningar inom en rad olika produktområden och i olika material som tillsammans gör att vi har Nordens bredaste sortiment av förpackningslösningar. .
Entevor AB

Entevor AB

Entevor startades 1991 och sysselsätter idag ca 150 medarbetare och samarbetspartners. Vi utför tjänster som affischering, tvätt, montering samt byggnation av reklam- och informationsskyltar. .
Erfator Projektledning AB

Erfator Projektledning AB

Erfator erbjuder projektledningstjänster inom bygg- och fastighetsbranschen. Med bred kompetens, helhetssyn och engagemang, leder vi projekt på ett kostnadseffektivt och strukturerat sätt för att uppfylla kundens mål och förväntningar. Bolaget har varit verksamt sedan 1990 och har idag ca 35 medarbetare inom bl.a. bygg-och projektledning, installationssamordning och ekonomistyrning. .
Estea AB

Estea AB

Estea är ett oberoende fastighets- och förvaltningsföretag som verkar på de nordiska fastighets- och kapitalmarknaderna. Esteas verksamhet, som är reglerad enligt lagen (2013:561) om förvaltare av Alternativa Investeringsfonder (”LAIF”), är fokuserad på att äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter. Affärsmodellen innebär att Estea AB genom förvaltningsuppdrag tillhandahåller teknisk, administrativ och finansiell förvaltning av fastigheter och fastighetsägande bolag. Bland investerare i de verksamhetsbolag som Estea förvaltar finns institutioner, stiftelser och privata investerare. Estea har varit verksamt sedan 2002. .
F. Ad. Müller Söhne AB

F. Ad. Müller Söhne AB

F. Ad. Müller Söhne är specialister på ögonproteser och tar emot patienter på ett 10-tal sjukhus och syncentraler i Sverige. Under lång tid har hjälpt barn och vuxna med habilitering genom att tillverka och inpassa ögonproteser av glas. På svenska sjukhus har vi funnits sedan 1924. .
G R Avloppsrensning i Stockholm AB

G R Avloppsrensning i Stockholm AB

Vi sköter om dina stammar - och det lönar sig! Vi på GR Avloppsrensning är specialiserade inom rörinspektion, stamspolning och ledningslokalisering. Med vår stora erfarenhet, snabbhet och den senaste tekniken har vi nöjda kunder över hela stockholmsområdet. .
Gemini Smycken

Gemini Smycken

GEMINI Smycken was founded in 2001. Today we have agents in Sweden, Finland and Norway. Yearly we are proud to present four collections and we work with talented and skilled designers. GEMINI Smycken is Swedish design .
GENESIS IT

GENESIS IT

Genesis IT erbjuder kostnadseffektiv IT i form av affärs- och verksamhetssystem, molntjänster samt IT-driftslösningar. Bolagets mest attraktiva tjänst i dess produktportfölj är iFenix, en egenutvecklad och molnbaserad affärsystemlösning med komplett IT-stöd för dess användare. Bolaget är publikt & noterat på Aktietorget där dess aktie handlas under kortnamnet GENE. Genesis IT grundades 1998 och har ett 40-tal anställda i Stockholm och Luleå. Läs mer om Bolaget och produkten iFenix på vår hemsida www.genesis.se .
Genesta Property Nordic AB

Genesta Property Nordic AB

Genesta är ett oberoende fund management bolag med fokus på kommersiella fastigheter i Norden. Genom våra lokala fonder kan institutionella placerare dra fördel av vår förstklassiga tillgångsförvaltning i kombination med vår gedigna marknadskunskap. Vi ansvarar för 500 000 kvadratmeter av kommersiella lokaler som nyttjas av ca 500 hyresgäster .
Läser in nästa uppsättning företag

Laddar