Guldföretag

//Guldföretag
Guldföretag 2016-08-25T11:32:24+02:00
Alfa Laval

Alfa Laval

Alfa Laval är en ledande, global leverantör av specialprodukter och processtekniska lösningar, baserade på nyckelteknologierna värmeöverföring, separering och flödeshantering. Företagets utrustning, system och tjänster bidrar till att förbättra prestanda i kundernas processer. Alfa Lavals världsomspännande organisation arbetar nära kunderna i nästan 100 länder. .
Axess Logistics Sweden AB

Axess Logistics Sweden AB

Axess Logistics är helt unika på den skandinaviska marknaden. Med vår heltäckande infrastruktur och vårt skräddarsydda erbjudande är vi det enda billogistikföretag på marknaden som erbjuder en total logistiklösning för importerade bilar på den skandinaviska marknaden. Axess Logistics är med dig hela vägen från den första kontakten till slutleveransen. .
B. Bodins Bygg & Byggledning AB

B. Bodins Bygg & Byggledning AB

Vi är ett bygg- och byggledningsföretag som startades 1996. Vår inriktning är framförallt om- och tillbyggnader av kontor och industri. Dessutom åtar vi oss byggprojekt inom restauranger, butiker, lager och olika aktivitetscenter. Våra kunder finns bland fastighetsbolag och dess hyresgäster samt fastighetsförvaltare över hela Storstockholm. .
Benders Sverige AB

Benders Sverige AB

Benders är en av Europas ledande tillverkare av byggkomponenter och system för mark, grund, vägg, tak och infrastruktur, i såväl betong som natursten. Företaget drivs sedan starten 1960 av familjen Bender. .
Bergsäker AB

Bergsäker AB

Bergsäker AB är ett av Sveriges ledande konsultföretag när det handlar om omgivningspåverkan. Bergsäkers uppdrag är främst att hjälpa byggherrar och byggentreprenörer med att hålla koll på omgivningen så att skador på tredjemans egendom undviks/minimeras. Detta gör vi genom att göra objektsspecifika riskanalyser samt utföra automatiska mätningar exempelvis av vibrationer, buller, portryck, grundvattennivåer, markförskjutningar mm. Vi kan även ta ett helhetsansvar för de omgivningspåverkande åtgärderna genom ett projektledaransvar så att vår kund kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet. .
Byggnadsfirma Ivar Glebe AB

Byggnadsfirma Ivar Glebe AB

Glebes täcker alla dina bygg- och fastighetsbehov från ax till limpa i Kalmartrakten med omnejd. Vi har stått för ärlighet, hantverkstradition, hög kvalitet och finess sedan 1944. I alla bygg-, lokal- och bostadsfrågor – kontakta oss. .
Compose IT

Compose IT

Vårt erbjudande - en problemfri vardag Många företag använder sig av olika tjänster och produkter i sin it-infrastruktur, från flera olika leverantörer. Vi hjälper dig med en samlad övervakning av Er infrastruktur. Vi hjälper er att hitta och lösa eventuella fel och att automatisera åtgärden. Vi löser till och med problem innan de uppstår. .
Deloitte AB

Deloitte AB

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. .
Delvator AB

Delvator AB

Delvator AB är svensk generalagent för Hitachi Construction Machinery. Vi säljer, utrustar, underhåller och reparerar Hitachi anläggningsmaskiner i hela Sverige. Vi har vårt huvudkontor i Eslöv och en filial i Härnösand. Vi förser marknaden med entreprenadmaskiner av högsta kvalitet för att kunna uppfylla kundens förväntningar och behov. .
Easy Dist Sweden AB

Easy Dist Sweden AB

Easydist utvecklar, tillverkar och distribuerar mobila tillbehör inom B2B. Som en flexibel och utvecklande part till våra återförsäljare förser vi både stora och mindre företag med deras mobila tillbehör. Vi tillhandahåller även tjänster inom tredjepartslogistik (3PL) samt utför pack och kitting uppdrag. Easydist har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Eskilstuna.  .
Elajo

Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med bred kompetens och kunnig personal. Som ett gediget familjeföretag har Elajo sedan starten 1958 vuxit starkt under många år och kombinerar det lilla företagets närhet och flexibilitet med det stora företagets resurser. .
Ellos AB

Ellos AB

Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 750 medarbetare och omsatte 2015, 2 miljarder SEK. Huvudägare är Nordic Capital Fund VII och Paul Frankenius med Frankenius Equity AB som medinvesterare, samt styrelseordförande Anders Halvarsson. .
Glebes Fastighets AB

Glebes Fastighets AB

Glebes täcker alla dina bygg- och fastighetsbehov från ax till limpa i Kalmartrakten med omnejd. Vi har stått för ärlighet, hantverkstradition, hög kvalitet och finess sedan 1944. I alla bygg-, lokal- och bostadsfrågor – kontakta oss. .
Hantverksappen

Hantverksappen

Hantverksappen är en molntjänst som gör att du bokstavligen kan ha kontoret mitt i handen. Den är enkel att använda och samlar tidrapportering och material på arbetsorder och skickar en faktura. Utbildning och support ingår. Spara tid och öka debiteringen med detta affärssystem gjort för hantverkare. .
Hemfosa Fastigheter AB (publ)

Hemfosa Fastigheter AB (publ)

Hemfosa Fastigheter AB är ett svenskt fastighetsbolag inriktat på samhällsfastigheter i Norden med stat och kommun som största hyresgäster. Hemfosa förenar långsiktig förvaltning och utveckling  med förvärv och försäljning av fastigheter. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi stabila intäktsflöden och god avkastning – vilket i sin tur gör att v i kan utveckla och förädla ännu fler fastigheter.Bolagets stamaktie är noterad sedan mars 2014 och preferensaktien sedan december 2014, båda på Nasdaq Stockholm. .
Hitachi Power Tools Sweden AB

Hitachi Power Tools Sweden AB

Vår affärsidé är att marknadsföra kvalitetsprodukter för den professionella användaren via den lokala maskin- och byggfackhandeln. .
Johan Nordström Verktygsmaskiner AB

Johan Nordström Verktygsmaskiner AB

Johan Nordström Verktygsmaskiner AB är agent för ledande tillverkare inom verktygsmaskinbranschen, främst inom området spånavskiljande maskiner, såsom svarvar, fräs-, slip- och fleropmaskiner. .
JSB

JSB

På JSB jobbar vi fokuserat och passionerat med bygg- och projektutveckling. Våra projekt har stor betydelse och stor påverkan för samhället. Våra viktigaste värdeord är hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. Med hjälp av engagerade medarbetare, ny teknik, kunskap och passion, vill vi leverera bra hus, eller som vi själva säger – Vi bygger livsmiljö! .
Kullaplast AB

Kullaplast AB

Kullaplast AB tillverkar förpackningsmaterial av polyetenplast, hela verksamheten är förlagd till Höganäs kommun och antalet anställda är ca 50 st. Företaget grundades 1965 av Rolf och Axel Skoglund. Produktionen uppgår till ca 12 000 ton om året och omfattar, t.ex. säckar, huvar, ark, folie, slang, etc. med eller utan tryck, allt enligt kundens önskemål. Alla delar av tillverkning och omliggande processer finns inom företagets olika avdelningar; t.ex. inköp, försäljning, produktion, lager, ekonomi, kvalité och verkstad. .
Mark & Miljökontroll AB

Mark & Miljökontroll AB

MMK är ett fullservicebolag inom joniserande strålning (radon och gammastrålning), har utfört och utför radonuppdrag innefattande; Bostäder, förskolor, skolor, vårdcentraler, länssjukhus, Kulturbyggnader, skyddsobjekt och arbetsplatser. MMK utför internationella radonarbeten såsom markkartering, åtgärdsutredningar och projekteringar samt utbildningar, för både SSM (Strålsäkerhetsmyndigheten) och IAEA (International Atomic Energy Agency). MMK:s radonarbeten innefattar rådgivning, utbildning, radonriskbedömning av fastighetsbestånd, årsmedelvärdesmätning, radonutredning, radonprojektering. Samt inom EU, enda Swedac-ackrediterade bolag för byggmaterialprovning i fält, vilket för Byggherrar/Entreprenörer kommer att vara en vesäntlig punkt inför slutbesked från Byggnadsnämd. När den nya strålskyddslagen träder i kraft den 1 juli 2018, med ett nytt referensvärde, 1 mSv från byggmaterial (Gammastrålning) inom Boverkets regelsamling(BBR). MMK är ett av Swedac ackrediterat bolag, nr 2052 enligt ISO/IEC 17025:2005. MMK är remissföretag till Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM). MMK är remissföretag till Boverket. .
Montera Plåt & Bygg AB

Montera Plåt & Bygg AB

Montera är ett familjeföretag i tredje generationen med gedigen erfarenhet. Vi är vana att ta ansvar. Vi har en hög och snabb service. Vi är flexibla och kompletta med våra rullande servicebilar och egen nybyggd verkstad i Skrubba industriområde. Vi erbjuder servicearbeten inom ett flertal områden: Tak och plåt, Smide med säkerhet, Larm och passage samt Byggservice. Montera kan även erbjuda Rope Access, höghöjdsarbete. .
MOTIVERA CSR AB

MOTIVERA CSR AB

Motivera CSR AB är ett av Nordens största utbildningsföretag med ett brett spektrum av utbildningar för såväl företag som privatpersoner, med verksamhet i både Norge, Sverige och Danmark. För Motivera är kampen mot barncancer väldigt angelägen, och vi är därför stolta att kunna bidra i denna kamp för vår gemensamma framtid. .
Netigate AB

Netigate AB

Netigate är en ledande europeisk leverantör av molntjänster för webbaserade undersökningar som primärt används för att hantera och agera på feedback från kunder och medarbetare. Med mer än 2 000 kunder i över 40 länder och inom alla branscher hjälper Netigate organisationer att få värdefulla insikter och kunna fatta bättre affärsbeslut. .
Pågen AB

Pågen AB

Pågen AB är Sveriges ledande bageri. Vi är ett familjeföretag vars bagartradition började redan 1878. Varje dag förser vi brödälskare över hela Europa med Pågen® bröd, Gifflar® och KRISPROLLS® skorpor. Vi omsätter 2,7 miljarder SEK och har 1400 medarbetare som bakar med kärlek.  .
Prevex AB

Prevex AB

PREVEX är en järnhandel som vänder sig till talanger och proffs inom Bygg, VVS och Industrivaruhandeln. Butiker med lokal marknadskännedom, unik kompetens och stor flexibilitet finns idag i Hisings Backa, Sisjön, Malmö och Helsingborg. .
Sandåsa Timber AB

Sandåsa Timber AB

Sågade och förädlade trävaror .
Sjölins Smide AB

Sjölins Smide AB

Grundat 1883 Hudiksvall FLEXIBILITET. ANSVAR. RESPEKT. GLÄDJE År 1883 grundades Sjölins Smide i en liten lokal i centrala Hudiksvall. Sjölins Smide är idag med sina 75 anställda, inte bara specialister på att leverera stålstommar till byggindustrin utan även en erfaren leverantör av speciallösningar. .
Söderberg & Partners

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. .
Somas Instrument AB

Somas Instrument AB

SOMAS är ett familjeföretag som startades 1945, med huvudkontor och produktionsenhet i Säffle. Vi producerar regler- och avstängningsventiler för bl.a. papper- och cellulosaindustrin, energi- avgasventiler och produkt- och kemikalietankers. .
Sortera Group AB

Sortera Group AB

Sortera Group är miljöbolaget som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Trading) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med våra drygt 240 anställda och en omsättning överstigande 700 miljoner bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare. Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99 % av allt insamlat material. Sortera verkar under varumärken såsom Sortera, BIG BAG, DK Sanering, Vacuo, Åkerisäcken, DT Recycling och Eco-Chain.   .
Specialkarosser AB

Specialkarosser AB

Vi heter Specialkarosser AB (förkortas SKAB) och finns i det natursköna samhället Ätran i Hallands inland, Falkenbergs Kommun. På SKAB bygger vi helt kundanpassade lastbilspåbyggnader i sandwichkonstruktion för olika ändamål.   .
SPRÅKSAM AB

SPRÅKSAM AB

Språksam AB startades 1994 med språktjänster som huvudverksamhet. Senare även 3D-programmering av fräsar. Nu främst aktivt inom e-marknadsföring och webbutveckling. Kanske mest känt för det transparenta projektet inom sms-lån med SmslånOnline.se .
Tetiko

Tetiko

Tetiko arbetar sedan 2010 med att hjälpa människor som står utanför arbetsmarknaden in mot arbete igen. Allt vårt arbete grundar sig i företagets ledord ”Med hjärtat på rätta stället och huvudet på skaft”. Utifrån denna enkla tanke sker hela vårt arbete. På en individuell nivå stöttar och hjälper vi våra deltagare på alla möjliga och omöjliga vis, att bryta sitt utanförskap. .
TPF Bygg

TPF Bygg

TPF Bygg startade 2005 och är idag en stabil totalentreprenör inom byggnation. Vår främsta sysselsättning är husresningar. 2010 utsåg tidningen Dagens industri TPF Bygg till ett Gasellföretag och ett av de 100 snabbast växande företagen i Sverige. Vi omsätter ca 40 miljoner kronor per år och har i dagsläget ett 50-tal medarbetare. .
Transtema Group AB

Transtema Group AB

Transtema Group är ett kunskapsföretag som sedan 1997 erbjuder tjänster och produkter inom Kommunikationsinfrastruktur. Transtemas kunder består av teleoperatörer, stadsnät, kommuner, kraftbolag samt större företag. Transtema Group AB är listat på Nasdaq First North med tickern TRANS. .
Truckreparatörens Försäljnings AB

Truckreparatörens Försäljnings AB

Vi säljer, hyr ut och underhåller nya och begagnade gaffeltruckar. Vi löser kundens truckbehov och problemställningar på bästa sätt - kostnadseffektivt och med heltäckande service. .
Tuxer

Tuxer

Företaget grundades 1951 av Georg Greiff. Till en början hade vi våra rötter i import- och exporthandeln. Det var inte förrän efter ett ägarbyte på 1990-talet som verksamheten bytte riktning mot kläder och konfektion. Inspirerad av Tyrolen och Tuxertal med den imponerande bergskedjan och glaciären Hintertux började varumärket Tuxer snart att ta form. I dag producerar vi kläder i samarbete med våra egna testfamiljer. Det här är familjer som är en direkt representation av alla de barnfamiljer vi vänder oss till i första hand. Vi kallar dem kort och gott – Active Families. .
VästkustStugan/Borohus

VästkustStugan/Borohus

VästkustStugan är ett av Sveriges äldsta och mest framgångsrika trähusföretag och har sedan 1932 tillverkat fler är 50 000 villor och fritidshus i fabriken i Mjöbäck. Kundönskemål och vår stora flexibilitet innebär att nästan alla hus vi levererar är olika.  Affärsidé: Vi ska med miljömedvetenhet och nytänkande erbjuda kundanpassade, prisvärda villor och fritidshus med hög kvalité för ett tryggt boende. .
Västsvensk Byggskruv AB

Västsvensk Byggskruv AB

”Västsvensk Byggskruv AB startade 1984. Ända sedan dess har företaget ständigt utvecklats och räknas idag till ett av landets ledande i branschen. V/S/B:s mål är att tillhandahålla produkter med marknadens högsta kvalitet med stor punktlighet vid leveranser där restorder hör till undantagen. Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling och kvalitetsuppföljning med tidsminimerande och arbetsbesparande innovationer som målsättning.” .
Weber

Weber

Weber utvecklar, tillverkar och säljer produkter och system för bygg och anläggning inom mur- och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt samt Leca® block, -husgrunder och -element. .
Willhem

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. .
Zinkgruvan Mining AB

Zinkgruvan Mining AB

Zinkgruvan Mining ären underjordsgruva mittemellan Stockholm och Göteborg. Vi ingår i en expanderande internationell koncern med gruvor på tre kontinenter.Vi har 157 års erfarenhet av att producera högklassigt koncentrat av zink, bly och koppar. info www.lundinmining.com karriärjobb.zinkgruvan.com .