Benders Sverige AB

Benders är en av Europas ledande tillverkare av byggkomponenter och system för mark, grund, vägg, tak och infrastruktur, i såväl betong som natursten. Företaget drivs sedan starten 1960 av familjen Bender. .

Delvator AB

Delvator AB är svensk generalagent för Hitachi Construction Machinery. Vi säljer, utrustar, underhåller och reparerar Hitachi anläggningsmaskiner i hela Sverige. Vi har vårt huvudkontor i Eslöv och en filial i Härnösand. Vi förser marknaden med entreprenadmaskiner av högsta kvalitet för att kunna uppfylla kundens förväntningar och behov. .

Easy Dist Sweden AB

Easydist utvecklar, tillverkar och distribuerar mobila tillbehör inom B2B. Som en flexibel och utvecklande part till våra återförsäljare förser vi både stora och mindre företag med deras mobila tillbehör. Vi tillhandahåller även tjänster inom tredjepartslogistik (3PL) samt utför pack och kitting uppdrag. Easydist har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Eskilstuna.  .

Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med bred kompetens och kunnig personal. Som ett gediget familjeföretag har Elajo sedan starten 1958 vuxit starkt under många år och kombinerar det lilla företagets närhet och flexibilitet med det stora företagets resurser. .

Ellos AB

Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 750 medarbetare och omsatte 2015, 2 miljarder SEK. Huvudägare är Nordic Capital Fund VII och Paul Frankenius med Frankenius Equity AB som medinvesterare, samt styrelseordförande Anders Halvarsson. .

Fläkt Woods AB

Fläkt Woods är en global marknadsledare och samarbets-partner inom energieffektiva ventilations- och luftbehandlingssystem. .

Hemfosa Fastigheter AB (publ)

Hemfosa Fastigheter AB är ett svenskt fastighetsbolag inriktat på samhällsfastigheter i Norden med stat och kommun som största hyresgäster. Hemfosa förenar långsiktig förvaltning och utveckling  med förvärv och försäljning av fastigheter. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi stabila intäktsflöden och god avkastning – vilket i sin tur gör att v i kan utveckla och förädla ännu fler fastigheter.Bolagets stamaktie är noterad sedan mars 2014 och preferensaktien sedan december 2014, båda på Nasdaq Stockholm. .

Hitachi Power Tools Sweden AB

Vår affärsidé är att marknadsföra kvalitetsprodukter för den professionella användaren via den lokala maskin- och byggfackhandeln. .

HSB Skåne

Vi är din regionala HSB-förening som arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. HSB Skåne verkar med fem lokala marknadsområdeskontor i Lund, Ystad, Eslöv, Hässleholm och Kristianstad. Vi ägs av drygt 25 500 medlemmar som alla har förtur till ca 1300 hyresrätter och våra nybyggda bostadsrätter.  .

Ikano Bostad, Ikano Vårdboende

Ikano Bostad äger, utvecklar och bygger både nya bostadsrätter och hyresrätter i Stockholm, Mälardalen och Öresundsområdet. Idag har vi ca 250 medarbetare, med kontor i Sundbyberg, Hagsätra, Göteborg, Västerås, Huskvarna, Lund och Malmö. .

IT lyftet

IT-Lyftet arbetar sedan 2010 med att hjälpa människor som står utanför arbetsmarknaden in mot arbete igen. Allt vårt arbete grundar sig i företagets ledord ”Med hjärtat på rätta stället och huvudet på skaft”. Utifrån denna enkla tanke sker hela vårt arbete. På en individuell nivå stöttar och hjälper vi våra deltagare på alla möjliga och omöjliga vis, att bryta sitt utanförskap. .

Johan Nordström Verktygsmaskiner AB

Johan Nordström Verktygsmaskiner AB är agent för ledande tillverkare inom verktygsmaskinbranschen, främst inom området spånavskiljande maskiner, såsom svarvar, fräs-, slip- och fleropmaskiner. .

Kampanjjakt.se

Sedan 2009 är Kampanjjakt.se en av Sveriges främsta rabattsida med tusentals rabattkoder och erbjudanden till Sveriges största nätbutiker.  Varje månad hjälper Kampanjjakt.se hundratusentals medlemmar och besökare att ta del av de bästa och mest aktuella rabatterna på marknaden. Välj fritt bland tusentals varumärken samlade i över 600 olika onlinebutiker. .

Kullaplast AB

Kullaplast AB tillverkar förpackningsmaterial av polyetenplast, hela verksamheten är förlagd till Höganäs kommun och antalet anställda är ca 50 st. Företaget grundades 1965 av Rolf och Axel Skoglund. Produktionen uppgår till ca 12 000 ton om året och omfattar, t.ex. säckar, huvar, ark, folie, slang, etc. med eller utan tryck, allt enligt kundens önskemål. Alla delar av tillverkning och omliggande processer finns inom företagets olika avdelningar; t.ex. inköp, försäljning, produktion, lager, ekonomi, kvalité och verkstad. .

MOTIVERA CSR AB

Motivera CSR AB är ett av Nordens största utbildningsföretag med ett brett spektrum av utbildningar för såväl företag som privatpersoner, med verksamhet i både Norge, Sverige och Danmark. För Motivera är kampen mot barncancer väldigt angelägen, och vi är därför stolta att kunna bidra i denna kamp för vår gemensamma framtid. .

Netigate AB

Netigate är en ledande europeisk leverantör av molntjänster för webbaserade undersökningar som primärt används för att hantera och agera på feedback från kunder och medarbetare. Med mer än 2 000 kunder i över 40 länder och inom alla branscher hjälper Netigate organisationer att få värdefulla insikter och kunna fatta bättre affärsbeslut. .

Sandåsa Timber AB

Sågade och förädlade trävaror .

Somas Instrument AB

SOMAS är ett familjeföretag som startades 1945, med huvudkontor och produktionsenhet i Säffle. Vi producerar regler- och avstängningsventiler för bl.a. papper- och cellulosaindustrin, energi- avgasventiler och produkt- och kemikalietankers. .

Specialkarosser AB

Vi heter Specialkarosser AB (förkortas SKAB) och finns i det natursköna samhället Ätran i Hallands inland, Falkenbergs Kommun. På SKAB bygger vi helt kundanpassade lastbilspåbyggnader i sandwichkonstruktion för olika ändamål.   .

SPRÅKSAM AB

Språksam AB startades 1994 med språktjänster som huvudverksamhet. Senare även 3D-programmering av fräsar. Nu främst aktivt inom e-marknadsföring och webbutveckling. Kanske mest känt för det transparenta projektet inom sms-lån med SmslånOnline.se .

Stavdal

Stavdal är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige. De har en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker med bland annat liftar, byggmaskiner, anläggningsmaskiner och bodar. Företaget erbjuder även tjänster som etablering/montage av ställning, fallskydd, byggström samt utbildningar inom bygg, industri, anläggning och evenemang. Stavdal omsätter cirka 550 MKR, har cirka 220 medarbetare (2015) och finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Karlstad, Jönköping, Trollhättan, Lidköping, Vara och Oslo och Jessheim.  .

Truckreparatörens Försäljnings AB

Vi säljer, hyr ut och underhåller nya och begagnade gaffeltruckar. Vi löser kundens truckbehov och problemställningar på bästa sätt - kostnadseffektivt och med heltäckande service. .

Tuxer

Företaget grundades 1951 av Georg Greiff. Till en början hade vi våra rötter i import- och exporthandeln. Det var inte förrän efter ett ägarbyte på 1990-talet som verksamheten bytte riktning mot kläder och konfektion. Inspirerad av Tyrolen och Tuxertal med den imponerande bergskedjan och glaciären Hintertux började varumärket Tuxer snart att ta form. I dag producerar vi kläder i samarbete med våra egna testfamiljer. Det här är familjer som är en direkt representation av alla de barnfamiljer vi vänder oss till i första hand. Vi kallar dem kort och gott – Active Families. .

VästkustStugan/Borohus

VästkustStugan är ett av Sveriges äldsta och mest framgångsrika trähusföretag och har sedan 1932 tillverkat fler är 50 000 villor och fritidshus i fabriken i Mjöbäck. Kundönskemål och vår stora flexibilitet innebär att nästan alla hus vi levererar är olika.  Affärsidé: Vi ska med miljömedvetenhet och nytänkande erbjuda kundanpassade, prisvärda villor och fritidshus med hög kvalité för ett tryggt boende. .

WallVision

WallVision designar, tillverkar och säljer högkvalitativa tapeter över nästan hela världen genom de fyra starka varumärkena Boråstapeter, Eco Wallpaper, Cole & Son och Mr Perswall. Bolaget grundades 1905 och är den ledande aktören inom tapetindustrin på den Nordiska marknaden. .